Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Ontdek onze

OPENINGSACTIE

Afspraak in onze showroom om te profiteren van onze OPENINGSACTIE*! Realiseer het ontwerp van je toekomstige keuken en krijg 30% korting op je keuken or op je opbergoplossing op maat*.
Hèt moment om je keukenontwerp concreet te maken tegen een onklopbare prijs!
* Zie voorwaarden in de winkel
 

Win je keuken!

WEDSTRIJD

Afspraak in onze nieuwe showroom van Lochristi, en waar je je kans kan wagen om je toekomstige uitgeruste keuken te WINNEN ter waarde van € 7.500*, elektro inbegrepen.
Nee, het is geen droom ;)

*Zie voorwaarden in de winkel

Ontdek

12 maanden prijsgarantie

Dit is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Realiseer je project, èggo garandeert de prijs van je project GEDURENDE 1 JAAR!

*Zie voorwaarden in de winkel.

Laat u door ons inspireren

Renovatieplannen? Liever een andere inrichting? Of gewoon ideeën nodig? Laat u inspireren en doorblader de beste artikels op onze blog

Ideeën bijtanken op de blog

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder