Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN !

25%* korting op je nieuwe inrichtingsproject

Droom je van nieuwe opbergruimte? Bij èggo geen zelfbouwpakketten: onze meubelen worden in de fabriek gemonteerd en in elkaar gezet in Duitsland. Bovendien krijg je van ons gedurende de hele maand november 25% korting. Ook dat verandert het leven!
*Zie voorwaarden in de winkel van 02/11/2023 tot 30/11/2023

Ontdek onze condities
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN

25%* korting op je nieuwe keuken

Droom je van een nieuwe keukenBij èggo geen zelfbouwpakketten: onze meubelen worden in de fabriek gemonteerd en in elkaar gezet in Duitsland. Bovendien krijg je van ons gedurende de hele maand november 25% korting op je toekomstige keuken. Ook dat verandert het leven!
*Zie voorwaarden in de winkel. Van 02/11/2023 tot 30/11/2023

Ontdek onze condities
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN

GREEN-PROMO

Kies voor elektrotoestellen die goed zijn voor de planeet én voor je portemonnee! In september geeft èggo je 10% korting + een gratis  SodaStream-apparaat bij aankoop van 2 elektrotoestellen van het 'Life'-assortiment. Met 'Life' kies je uit meer dan 60 energiezuinige toestellen van grote merken die in aanmerking komen voor betaling met ecocheques.

Ontdek
GEGARANDEERD BINNEN JE BUDGET, OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

Prijsgarantie* tot eind 2024

Nu is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Bevestig je project en èggo garandeert jouw prijs tot eind 2024
*Zie voorwaarden in de winkel.

Dus go voor èggo!

. go voor verlendge garantie
10 jaar all-in/25 jaar op bewegende onderdelen,
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit,
. go voor jouw budget
We respecteren je budget altijd,
. go voor maatwerk
In het hele huis
. go voor kwaliteit
Duitse fabrikant!

Meer lezen

 

Welke èggo keuken verandert zonder enige twijfel je leven?

Om je te helpen de keuken te ontwerpen die bij je past, maar die ook past bij je budget, hebben onze designers en binnenhuisarchitecten drie uiterst inspirerende collecties ontworpen. Ze selecteerden zorgvuldig alle ingrediënten voor een ideale keuken.

Ontdek uw toekomstige keuken

 

Doorblader de catalogus

Doorblader de catalogus online en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste keuken- en inrichtingstrends, maar ook onze nieuwe collecties, de laatste technologische snufjes voor huishoudelektro, ideeën voor opbergmeubelen op maat voor elke ruimte in je huis, en nog zo veel meer...

Ontdek de catalogus
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog