Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Wij zijn open

Wij zijn open!

Je terugzien, met jou van gedachten wisselen over je ontwerp en je rondleiden langs de verschillende modellen in de showroom... We vinden het met andere woorden super je opnieuw te verwelkomen om je ontwerp te realiseren en je interieur mooier te maken. En dat alles natuurlijk met naleving van de hygiënische maatregelen!

Een afspraak maken
ÈGGO WINTER DAYS

Profiteer van de èggo Winter Days op je toekomstige keuken

In december gaan alle design- en interieurfanaten ongetwijfeld overstag tijdens de èggo Winter Days: profiteer ook van gratis plaatsing*, een mooie korting* en een gratis garantieverlenging tot 5 jaar op je elektro, voor een superuitgeruste keuken met een stijl die bij je past: modern of cottage, zwart of wit, ... Profiteer ervan!
*Condities geldig van 01/12/20 tot 31/12/20. 

Profiteer van onze WINTER DAYS Keukens
ÈGGO WINTER DAYS

30 dagen om je interieur nog warmer te maken!

Tijdens de Winter Days profiteer je ook van gratis plaatsing* en mooie korting* op je nieuwe opbergruimte op maat. Bij èggo vind je die heerlijk warme toets voor je interieur. Wacht niet langer!
*Condities geldig van 01/11/20 tot 30/11/20. 

WINTER DAYS Opbergoplossingen

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer : simpel, intuïtief en speels. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, en ontwerp zo de keuken van je dromen! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je raadgever.

Met mijn ontwerp starten
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog