Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
KEUKEN

SOLDEN | -30%* op je keuken!

De zomer gaat verder! Profiteer van onze SOLDEN op je toekomstige keuken. Krijg tot -30%* korting op je toekomstige keuken! Wie zei er ook alweer dat een maatkeuken duur was?

*Condities geldig van 01/08/20 tot 31/08/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze SOLDEN KEUKEN
Opbergoplossing

SOLDEN | -25%* op je opbergmeubel op maat!

Profiteer ook van onze SOLDEN op je opbergmeubelen op maat: -25%* op je ontwerp ! Zo maak je het ontwerp van je dromen waar met oog voor je budget!

*Aanbieding geldig voor elke inrichting op maat vanaf € 2990 BTWi. Condities geldig van 01/08/20 tot 31/08/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze SOLDEN OPBERGKAST

Neem contact met ons op !

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en neem contact​ met een van onze adviseurs op voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Wij verwelkomen je in alle veiligheid dankzij de hygiënische maatregelen die we genomen hebben in onze winkels

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog

Bezoek een van onze showrooms... vanuit uw luie stoel

Hebt u nog niet de kans gehad u onder te dompelen in de wereld van èggo met een bezoek aan een van onze winkels?

Geen enkel probleem! Links, rechtdoor, achteraan rechts... Loop door onze centrale gang, neem een kijkje in onze inspiratiezone en ontdek een brede waaier aan modellen van keukens en opbergmeubelen voor elke stijl.

Je waant je er haast echt!

De winkel virtueel bezoeken