Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
KEUKEN

BATIBOUWCONDITIES: Ze zijn terug !

Je keuken heeft de laatste twee maanden afgezien… Nu je er van 's ochtends tot 's avonds in geleefd hebt, vind je misschien dat ze aan vervanging toe is? Met èggo, tot 30 juni profiteer je nog van onze Batibouwcondities op je nieuwe uitgeruste keuken. 
En dat in alle veiligheid!

Ontdek onze ACTIE
Opbergoplossing

BATIBOUWCONDITIES: Ze zijn terug !

Twee maanden noodgedwongen thuis, natuurlijk had je dan tijd om een inventaris te maken van je kleren, boeken, speelgoed, …
Vind je dat het weleens tijd is om dat allemaal op te bergen? Bij èggo vind je inbouwkasten op maat voor het hele huis. Tot 30 juni profiteer je nog van onze Batibouwcondities op je nieuwe opbergoplossingEn dat in alle veiligheid!

Ontdek onze ACTIE

Neem contact met ons op !

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en neem contact​ met een van onze adviseurs op voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Wij verwelkomen je in alle veiligheid dankzij de hygiënische maatregelen die we genomen hebben in onze winkels

Noodgedwongen thuis?

Uw keuken in 3D zonder dat u thuis weg hoeft!

Moet u een tijdje thuisblijven? Geen stress: wij helpen u om uw keukenontwerp te starten dankzij onze online 3D-configurator. Met slechts enkele kliks op uw computer laat u zich inspireren door inrichtingsmogelijkheden, kleuren en materialen om de keuken van uw dromen uit te denken.

Inspiratie vinden met de 3D-configurator

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog

Bezoek een van onze showrooms... vanuit uw luie stoel

Hebt u nog niet de kans gehad u onder te dompelen in de wereld van èggo met een bezoek aan een van onze winkels?

Geen enkel probleem! Links, rechtdoor, achteraan rechts... Loop door onze centrale gang, neem een kijkje in onze inspiratiezone en ontdek een brede waaier aan modellen van keukens en opbergmeubelen voor elke stijl.

Je waant je er haast echt!

De winkel virtueel bezoeken