Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Ontdek onze

OPENINGSACTIE

Afspraak in onze showroom om te profiteren van onze OPENINGSACTIE*! Ontwerp je toekomstige keuken en profiteer van onze openingsactie of op je opbergoplossing op maat*.
Hèt moment om je keukenontwerp concreet te maken tegen een onklopbare prijs!
* Zie voorwaarden in de winkel
 

GEGARANDEERD BINNEN JE BUDGET, OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

12 maanden prijsgarantie*

Dit is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Realiseer je project, èggo garandeert de prijs van je project GEDURENDE 1 JAAR! *Zie voorwaarden in de winkel.
*Zie voorwaarden in de winkel.

Win je keuken!

WEDSTRIJD

Afspraak in onze nieuwe showroom van Veurne, en waar je je kans kan wagen om je toekomstige uitgeruste keuken te WINNEN ter waarde van € 7.500*, elektrotoestellen Whirlpool inbegrepen.
Nee, het is geen droom ;) 
*Zie voorwaarden in de winkel

 

Ontdek

Roger van Damme kookt voor u

Zaterdag 28 januari van 14u tot 16u kom proeven van heerlijke wafels gebakken ter plaatse door onze ambassadeur Roger van Damme!

Zondag 29 januari

Uitzonderlijke opening 

Al onze showrooms zijn nu zondag 29 januari open! Kom langs en profiteer van de solden om het interieurproject te realiseren waar je altijd al van gedroomd hebt.
Wacht niet langer, maar een afspraak.

Vind uw showroom

 

Welke èggo keuken verandert zonder enige twijfel je leven?

Om je te helpen de keuken te ontwerpen die bij je past, maar die ook past bij je budget, hebben onze designers en binnenhuisarchitecten drie uiterst inspirerende collecties ontworpen. Ze selecteerden zorgvuldig alle ingrediënten voor een ideale keuken.

Ontdek uw toekomstige keuken

 

Dus go voor èggo!

. go voor verlendge garantie
10 jaar all-in/25 jaar op bewegende onderdelen,
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit,
. go voor jouw budget
We respecteren je budget altijd,
. go voor maatwerk
In het hele huis
. go voor kwaliteit
Duitse fabrikant!

Meer lezen

Laat u door ons inspireren

Renovatieplannen? Liever een andere inrichting? Of gewoon ideeën nodig? Laat u inspireren en doorblader de beste artikels op onze blog

Ideeën bijtanken op de blog

Doorblader de catalogus

Doorblader de catalogus online en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste keuken- en inrichtingstrends, maar ook onze nieuwe collecties, de laatste technologische snufjes voor huishoudelektro, ideeën voor opbergmeubelen op maat voor elke ruimte in je huis, en nog zo veel meer...

Ontdek de catalogus

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen