Vind al onze vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende job? Kom bij èggo werken! Ontdek onze jobs in België.

 

Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, tekent, ontwerpt en installeert dagelijks tientallen keukens en opbergkasten op maat. Het bedrijf heeft vestigingen in heel België maar ook in het Groothertogdom Luxemburg in Spanje en in Senegal. Het telt vandaag 750 medewerkers, keukenbouwers, plaatsers en monteurs, die elke dag hun talenten bundelen om de keuken en het interieur van jouw dromen te creëren.

Meer weten over èggo

Word lid van ons team en bouw mee aan het èggo-avontuur!

Van ontwerp tot plaatsing, van verkoop tot levering, van communicatie tot beheer: wij garanderen onze duizenden klanten een unieke begeleiding op maat.

Heb je zin om bij èggo aan de slag te gaan en deel uit te maken van ons avontuur? Wil je contact met onze klanten door verkoper van uitgeruste keukens te worden? Wens je je kennis als keukenbouwerdossierbeheerder, projectmanager, boekhouder, ontwerper, supporttechnicus of monteur te benutten voor onze opbergruimtes op maat? èggo zoekt enthousiaste talenten die zich in onze waarden kunnen vinden.

Hoe solliciteer je voor een job bij èggo?

Èggo staat voor een geheel van erg verschillende vakgebieden, die allemaal even begeesterend zijn. Ons bedrijf kent een constante groei en werft voortdurend nieuwe keukenspecialisten-verkopers en interieurspecialisten aan voor zijn showrooms, maar zoekt ook tal van andere profielen om zijn team uit te breiden.

Wil je bijvoorbeeld solliciteren bij èggo om verkoper van uitgeruste keukens of van opbergoplossingen te worden, of bijvoorbeeld om keukens of meubels op maat te ontwerpen voor de hele woning? Dat kan doodeenvoudig via onze online werkaanbiedingen. Met een muisklik vind je al onze vacatures van contracten voor bepaalde of onbepaalde duur.

Hoe ga je te werk?

  1. Ga naar onze speciale jobpagina met de beschikbare werkaanbiedingen.
  2. Ontdek de vacatures in heel België en klik op de vacature die overeenstemt met jouw competenties, opleiding en ervaring.
  3. Lees aandachtig onze functiebeschrijving.
  4. Vind je jezelf terug in het profiel in de vacature? Voldoe je aan onze zoekcriteria (ervaring, opleiding, enz.)? Schaar je jezelf achter onze waarden? Vul dan ons online sollicitatieformulier in om voor de functie te solliciteren.
  5. Wil je een motivatiebrief bij je cv voegen? Geen probleem, we hebben een plek voorzien om die te uploaden.
  6. Verstuur je sollicitatiebrief. Onze rekruteerders zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.