Vind al onze vacatures

 

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, tekent, ontwerpt en installeert dagelijks tientallen keukens en opbergkasten op maat. Het bedrijf heeft vestigingen in heel België maar ook in het Groothertogdom Luxemburg in Spanje en in Senegal. Het telt vandaag 750 medewerkers, plaatsers en bezorgers, die elke dag hun talenten bundelen.

Van ontwerp tot plaatsing, van verkoop tot levering, van communicatie tot beheer: wij garanderen onze duizenden klanten een unieke begeleiding op maat. Heb je zin om bij èggo aan de slag te gaan en deel uit te maken van ons avontuur? Wil je contact met onze klanten door verkoper van uitgeruste keukens te worden? Wens je je kennis als dossierbeheerder, projectmanager, boekhouder, supporttechnicus of monteur te benutten voor onze opbergruimtes op maat? èggo zoekt enthousiaste talenten die zich in onze waarden kunnen vinden.

Hoe solliciteer je voor een job bij èggo ?

Èggo staat voor een geheel van erg verschillende vakgebieden, die allemaal even begeesterend zijn. Ons bedrijf kent een gestage groei en werft voortdurend nieuwe keukenspecialisten-verkopers aan voor zijn showrooms.

Wil je bijvoorbeeld solliciteren bij èggo om verkoper van uitgeruste keukens of van opbergoplossingen te worden? Dat kan doodeenvoudig via onze online werkaanbiedingen. Met een muisklik vind je al onze aanbiedingen van contracten voor bepaalde of onbepaalde duur. Hoe ga je te werk?

  1. Ga naar onze speciale pagina met de beschikbare werkaanbiedingen.
  2. Ontdek de vacatures in heel België en klik op de job die overeenstemt met jouw competenties.
  3. Lees aandachtig onze functiebeschrijving.
  4. Vind je jezelf terug in het beschreven profiel? Schaar je jezelf achter onze waarden? Vul dan ons online sollicitatieformulier in.
  5. Wil je een motivatiebrief bij je cv voegen? Geen nood, we hebben een plek voorzien om die te uploaden.
  6. Onze rekruteerders zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Spontane sollicitaties

Stemt geen van de werkaanbiedingen overeen met jouw profiel? Dan kun je ons nog altijd een spontane sollicitatie bezorgen met cv en motivatiebrief (voor verkoper van keukens, binnenhuisarchitect, interieurontwerper of elke andere functie). Vergeet niet de functie te preciseren waarvoor je wilt solliciteren. We voegen je dan toe aan onze wervingsreserve.