Een unieke
partner

Onze klantendienst is uniek in België en garandeert een onafgebroken persoonlijke opvolging. Je projectmanager brengt je regelmatig op de hoogte van de status van je keuken, bezorgt je alle nuttige documenten van je dossier in je persoonlijke omgeving My èggo en blijft je toegewezen contactpersoon tot je keuken volledig geïnstalleerd is.

Een geïntegreerde
logistiek

Om zeker te zijn dat je keuken vervoerd en geleverd wordt met alle voorzorgen die ze verdient, heeft èggo geïnvesteerd in een eigen logistiek centrum, waar je keuken gecontroleerd en klaargemaakt wordt voor ze bij jou op de afgesproken datum wordt geleverd.

Bijhorend stuk op maat

Onze specialisten
staan tot je dienst

In de winkel ontwerpen onze keukeninstallateurs en interieurarchitecten voor en met jou de keuken van je leven. Een keuken die bij jou past, waarvan je dag na dag de vruchten kan plukken.

Maak een afspraak
Vind mijn winkel

De installatie volgens
de regels van de kunst

Meer dan 200 door èggo goedgekeurde installateurs zijn verantwoordelijk voor de plaatsing van onze keukens, met respect voor ons kwaliteitscharter. Hun vakkennis en ervaring zijn de kers op de taart voor je keuken.

De kwaliteitscontrole

Indien nodig grijpen onze kwaliteitscontroleurs snel in bij je thuis en nemen ze alle geschikte maatregelen om een eventueel probleem aan te pakken of recht te zetten.