Volg je plan

Een goed doordachte uitgeruste keuken
Zin in verandering? Dat komt goed uit, èggo geeft je graag een duwtje in de rug. En wel met een keuken waar alles, en zelfs iets meer in verwerkt zit. Denk maar aan de kant-en-klaar gefabriceerde meubels. En natuurlijk een keuken waarbij je op advies, ontwerp en plaatsing door professionals kunt rekenen... En dat alles voor een superklein budget! Een knap alternatief voor standaardkeukens. Vanaf € 4.000

Ontdek
Ontdek

Volg je hart

Een uitgeruste keuken die levenslang meegaat
Volg je hart met èggo en gun jezelf de allermooiste verandering. De keuken van je leven kiezen tegen een betaalbare prijs, lijkt dat je wel iets? Meer bepaald: een keuken die het knapste design en de beste functionaliteiten hand in hand laat gaan. Dat kan nu... en 20 jaar lang! Vanaf € 8.000

Ontdek
Ontdek

Volg je droom

Een full-option uitgeruste keuken
Ga voor verandering door je dromen te volgen. Met èggo kan het. En wel met een keuken met de allerknapste afwerking, superdeluxe accessoires en de meest moderne toestellen. High-end keuken voor een toegankelijk budget, da’s pas slim! Vanaf € 15.000

 

Ontdek
Ontdek
En dat is nog niet alles

Persoonlijk advies

Èggo geeft je advies, ook bij de keuze van je toestellen. Deze bezorgen je uitgeruste keuken een modern design en natuurlijk ook de nodige functionaliteit: een stoomoven of combi-oven met microgolfoven, een inductiefornuis met of zonder ingewerkte dampkap, een supermoderne energiezuinige en zelfontdooiende koelkast, vaatwasser… Je maakt dagelijks gebruik van deze toestellen, en om te weten welk type toestel je nodig hebt en waar je het moet plaatsen (de bekende keukendriehoek), doe je het beste een beroep op het advies en de expertise van onze keukenspecialisten.

Kiezen van je toestellen

Onze keuken stijlen

Strakke kleuren, rechte lijnen, harmonieën en eenvoud, de hedendaagse keukens van èggo zijn de weerspiegeling van ons dagelijkse leven. Laat je verleiden door hun strakke en moderne design.

Ontdek onze moderne keukens

Een breed gamma met knappe afwerkingsmogelijkheden

Èggo, dat zijn tal van uitgeruste keukenmodellen voor interessante prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit. De meubels van je uitgeruste keuken zijn vervaardigd met robuuste materialen en zijn speciaal ontwikkeld met het oog op alles wat er in een mensenleven kan gebeuren, zodat ze jarenlang meegaan. Van rustiek hout tot design-wit en mat zwart: ontdek al onze afwerkingen die jouw stijl weergeven.

Bekijk de afwerkingen

Je moet kunnen rekenen
op je werkblad

Het werkblad is zijn naam meer dan waard. Hier zitten je fornuis en de spoelbak in, maar ook alle andere zaken die elke kok graag bij de hand heeft. Logisch dus dat het goed bestand moet zijn tegen krassen, stoten en grote temperatuurverschillen. Het is dus belangrijk dat je goed stilstaat bij het materiaal, de kleur en dikte van je werkblad, zodat je er ten volle gebruik van kunt maken. In ons ruime assortiment vind je makkelijk het model van je keuze, tegen de beste prijs. Ontdek snel het assortiment.

Het juiste werkblad kiezen

Creëer nu je keuken in 3D!

Configureer in enkele klikken je toekomstige uitgeruste keuken, gewoon op je computer: handig, intuïtief en leuk. Kies je gewenste stijl, probeer kleuren en materialen uit, plaats een keukeneiland, een tafel en stoelen, ... Kortom: bedenk de moderne keuken die aan al jouw wensen voldoet! Nadat je je keuken in 3D hebt ontworpen, kun je deze delen met je vrienden of je project naar de winkel sturen om ze samen met je adviseur  virtueel af te werken. Klaar om eraan te beginnen?

Mijn project starten

Je gratis, handige online meetinstrument

Wil je de eerste stappen van je project zetten? Vergeet pen en papier: dankzij ons online meetinstrument start je onmiddellijk met het ontwerp van je ideale ruimte op onze website. Handig, én gratis. Integreer alle technische details en voeg je voorkeuren toe. Als je klaar bent met je plan, stuur je het gewoon door aan je èggo-expert. Zo beschikt hij of zij op je eerste afspraak over een stevige basis voor het ontwerp van je keuken.

Het online meetinstrument

Keukenverhalen

Advies

Nood aan ideeën voor je nieuwe keuken?

Ontdek onze inspiratietips en adviezen om een leefruimte op maat van jouw persoonlijkheid te creëren!

Ons beste advies

Een keukeneiland in een kleine keuken: Graag, maar hoe?

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Onze top vijf opbergaccessoires voor de keuken

Lees het vervolg
Lees het vervolg