Ben je aannemer, promotor van gezinswoningen of appartementsgebouwen? èggo project is de afdeling bij èggo die specifiek gericht is op immobiliënprofessionals. Ben je commercieel adviseur, bestekopsteller of logistiek medewerker? Dan biedt èggo jou prestaties die volledig afgestemd zijn op jouw eisen en specifieke behoeften. Met onze kenmerkende dienstverlening nemen we de hele werf onder handen. Een van onze specialisten volgt alles nauwkeurig op, van ontwerp tot afwerking, en wordt zo voor jou een echte vertrouwenspersoon.

De 3 pijlers
van èggo project

Je kunt ons bereiken op één telefoonnummer en één e-mailadres voor al je vragen en de follow-up van je project: je prijsbestekken en -aanvragen worden onder de loep genomen door onze eigen bestekopstellers, die je snel een antwoord bezorgen.

Contacteer ons

Hoogtechnologische logistiek

èggo beschikt over een hal van 10.000 m², speciaal voor logistieke transacties: onze eigen teams zorgen voor opslag en levering.

Al onze keukens worden vervoerd en opgeslagen in speciale verpakkingen en aangepaste beschermende materialen die we nadien verwerken met recyclageprogramma's.

Èggo garandeert professionele teams die onze keukens plaatsen volgens de regels van de kunst.

Onze experts
tot je dienst

Èggo biedt immobiliënprofessionals alle expertise van zijn teams: èggo-kwaliteitscontrole, beheer van de dienst na verkoop of marketingondersteuning. Onze eenheid Product Management onderhandelt met de grootste merken zodat u de beste voorwaarden voor elektrotoestellen krijgt.

Zij schonken ons hun vertrouwen,
bedankt daarvoor

Contacteer ons

Telefoon: 0800/98 143
E-mail: eggo-pro@eggo.be 
Rue de l’artisanat 10 – 5020 Suarlée
Albrechtlaan 56 – 9300 Aalst
Meer info

Meer weten
over èggo?

Over èggo