Mijn designer was erg doeltreffend en hield rekening met al mijn vereisten.

Waarom heb je voor èggo gekozen?

Ik ben binnenhuisarchitecte en ik had al een paar keer met èggo samengewerkt om de keuken van mijn klanten te renoveren. Ik was altijd heel tevreden over hun werk en koos dan ook bijna vanzelfsprekend voor èggo om mijn eigen keuken te realiseren.

Hoe verliep het contact met èggo?

Ik belde naar de showroom om een afspraak te maken. Er werd heel snel een datum vastgelegd. Ik ging ernaartoe met een gedetailleerd plan van mijn ontwerp. Mijn designer was erg doeltreffend en hield rekening met al mijn vereisten. Wat later gingen we terug naar de showroom om de laatste hand te leggen aan het ontwerp. Daarna is een schrijnwerker-installateur bij ons komen opmeten. De keuken werd in september geleverd en geplaatst, in verschillende fases omdat we een minder courante bekleding gekozen hadden.

We hebben tijdens het hele project een heel goed contact gehad met onze dossierbeheerder. We moesten nog 2 keer een beroep doen op de winkel en de dienst na verkoop was altijd heel efficiënt.

Wat waren jullie behoeften en wensen voor de nieuwe keuken?

Ik wilde een ergonomischere keuken waarin alle ruimte maximaal benut werd en die paste bij de rest van de inrichting. Ik voel me heel goed in mijn nieuwe keuken. Ze is zoals ik gehoopt had! Dat is geen verrassing: ik kende de winkel al en verwachtte deze service.

Luisterbereidheid, efficiëntie, een goeie prijs-kwaliteitverhouding: dat zijn de voornaamste kwaliteiten van èggo !

Gepubliceerd op 17.03.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow