Hoe heb je kennisgemaakt met èggo?

Als patissier en chocolatier had ik het voorrecht om samen met èggo culinaire workshops te mogen organiseren op verschillende beurzen. Ik was meteen enthousiast over de ontvangst van het team op locatie, en van bij het begin overtuigd van de kwaliteit van de meubelen. De keuken waarin ik werkte, was heel goed ingericht en volledig af. Zonder twijfel zei ik toen tegen mezelf dat mijn volgende keuken er een van èggo zou zijn.

Pralines van Darcis & keukens van èggo: twee bronnen van geluk

Jean-Philippe Darcis

Vertel ons eens iets over je keukenproject.

Tijdens mijn eerste contact in de winkel van Verviers ontmoette ik een goedlachse en professionele verkoopster die me mee op sleeptouw nam in de showroom. Ik waardeerde het dat ze naar me luisterde en nauwkeurig advies gaf bij het uitdokteren van mijn project.

Een slim ingerichte lade om kruiden in op te bergen, op de goeie plaats!

Ik heb gekozen voor drie laden om kruiden in op te bergen aan de kant van het werkblad, net naast de kookplaat. Wat een geniaal idee! Terwijl ik mijn gerechten klaarmaak, heb ik een overzicht van al mijn kruiden, die onmiddellijk binnen handbereik zijn... superpraktisch!

Mijn koffiemachine: altijd gebruiksklaar en netjes opgeruimd!

Het eerste wat ik doe in mijn keuken, is een lekker kopje koffie klaarmaken. Onmisbaar om mijn dag goed te starten!  

Ik heb graag alles bij de hand en vind het vreselijk om te werken in een overvolle keuken, met toestellen en accessoires gewoon op het werkblad. Voor mij is een mooie keuken strak, functioneel... en vooral netjes opgeruimd! De èggo-raadgeefster had veel aandacht voor wat ik wilde en stelde mij “laden in de kasten” voor in het achterste blok van mijn keuken. Dat is een uniform “blok” met schuifdeuren waar ik onder andere mijn koffiemachine in kwijt kan! Ook een mixer, die veel plaats kan innemen in een keuken, past erin. Een echte aanrader voor wie graag bakt.

Een must in mijn keuken: een warmhoudlade

Waar ik zo dol op ben in mijn keuken is de warmhoudlade. Die is ideaal wanneer je mooi wilt dresseren, maar ik gebruik ze dagelijks ook om borden warm te houden. Een onbetwistbare meerwaarde voor mijn keuken!  De warmhoudlade die èggo voorstelde, is ook ideaal om chocolade op de juiste temperatuur te houden voor mijn bereidingen. 

 

Een warmhoudlade: hét trucje voor een chef-chocolatier ;-)

Hoe verliep de plaatsing van je nieuwe keuken?

Via mail en sms werd ik op de hoogte gebracht van elke stap in de afhandeling van mijn project. De èggo-teams leverden en plaatsten mijn keuken volgens de afgesproken termijnen. Voor iemand zoals ik met een drukke planning, was die timing heel geruststellend!

Door vertraging in de leveringen van elektroleveranciers tijdens de pandemie ontbrak er een huishoudtoestel, maar èggo vond al snel een oplossing. Echt een pluim voor de vriendelijkheid en de proactiviteit van de teams bij de globale afhandeling van mijn project.

Hoe zou je je ervaring met èggo omschrijven?

“Professionaliteit, een luisterend oor en geluk.”

Een mooie keuken is zoals gebak: puur geluk om te delen... Mijn slim ingerichte èggo-keuken is ook een mooie, gezellige ruimte waar ik met familie en vrienden graag tijd doorbreng.

 

Meer weten

Heb je plannen?

Maak een afspraak Maak een afspraak
Gepubliceerd op 25.03.2022
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow