Waarom hebben jullie voor èggo gekozen?

We kenden de reputatie van het bedrijf al, en de kwaliteit van hun producten.

Bovendien hadden we hun al onze eigen keuken- en dressingontwerpen toevertrouwd.

Tot slot voeren we als digitale partner elke dag SEO-opdrachten uit voor èggo.

Nu was het onze beurt om hen een uitdaging voor te schotelen ;-)

 

Als we denken aan 'keuken', dan denken we aan èggo...

Hoe is jullie ervaring met èggo verlopen?

We werden heel goed ontvangen in de toonzaal van Erpent, in een gezellige sfeer. Xavier voelde meteen aan wat we nodig hadden, zowel wat de prijs betreft als de vereisten voor de ruimte en onze afwerkingsvoorkeur. Van bij onze eerste afspraak toonde hij ons simulaties en 3D-plannen van ons ontwerp.

Een persoonlijke ontvangst, een topteam: we zijn in de wolken!

Aangezien onze ruimte nog in het ruwbouwstadium was, hebben we onze decoratie, de meubelen, de kleur van onze vloer en ons plafond kunnen kiezen aan de hand van de simulaties die naar onze myeggo-space gestuurd werden. Alles werd snel en op tijd geleverd. We waren heel tevreden over onze plaatser, die uitstekend werk verricht heeft – mét inachtneming van de veiligheidsmaatregelen.

Waarom hebben jullie voor een zwarte keuken gekozen?

We wilden een moderne, gestileerde designkeuken. Onze keuze ging al gauw uit naar mat zwart. We hebben geopteerd voor fronten en elektro volledig in het zwart.  Om de ruimte een warme, gezellige toets te geven, hebben we gekozen voor een laminaatwerkblad in dezelfde kleur als onze houten tafel. De perfecte inrichting voor een lunch in alle rust.

 

Wat vindt jullie team van de nieuwe ruimte?

Ons bureau telt momenteel 12 medewerkers. Wanneer het opnieuw kan, zullen we allemaal samenkomen in onze nieuwe keuken om van gedachten te wisselen, te praten en mooie momenten te delen tijdens onze lunchpauze.

We vinden het echt leuk om voor elkaar te koken. We organiseren regelmatig kleine kookuitdagingen, slaatjeswedstrijden, ...

Die momenten brengen ons samen en maken ons team hechter! Om de week af te sluiten, drinken we ook graag samen een glaasje in onze keuken! Een uitstekende manier om het weekend goed in te zetten.

Onze keuken is een oase van rust!

Gepubliceerd op 10.06.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow