De kleuren van onze werkbladen

èggo staat voor talrijke opties om het werkblad te vinden dat het beste voor jou geschikt is. Een rustiek, modern of design effect? Ontdek ons groot gamma werkbladen in wit of grijs, in massieve eik of imitatiehout, marmer of zwart graniet … en vind je eigen keukenstijl.

 

In onze showroom kun je onze verschillende materialen bekijken om ze aan te raken en onder verschillende lichtinvallen te zien… Je zult versteld staan hoe eenvoudig het is om het werkblad te kiezen dat bij jouw stijl én bij je keukenkasten past. Want bij èggo is het werkblad niet alleen functioneel en stevig, maar ook esthetisch een onmisbaar deel van je keuken.

Welk materiaal kiezen voor je werkblad op maat?

Een werkblad in laminaat bestaat uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag. Laminaat is gemakkelijk qua onderhoud en is extreem goed bestand tegen krassen en slijtage. Sterk en mooi, voor een betaalbare prijs.

Advies

Onderhoud van je werkblad op maat

Voor de allerbeste bescherming bieden we een reeks onderhouds- en gebruiksadviezen om de lange levensduur van je werkblad te garanderen. Of je nu voor hout koos, een keramisch werkblad of uit staan, in onze artikels lees je hoe je het oppervlak en het uitzicht als nieuw houdt.

Ons beste advies

Het werkvlak: een centraal en veelzijdig element

Lees het vervolg
Lees het vervolg

FENIX: de nieuwe generatie werkbladen

Lees het vervolg
Lees het vervolg
Inspiratie

Laat je inspireren door onze keukens

Onze modellen