De kleuren van onze werkbladen

èggo biedt talrijke opties van materialen en kleuren voor je werkblad. Ontdek de afwerking die het beste voor jou geschikt is en die het beste in je keuken past. Een rustiek, modern of design effect? Ontdek ons groot gamma werkbladen in wit of grijs, in massieve eik of imitatiehout, marmer of zwart graniet … en vind je eigen keukenstijl.

In onze showroom kun je onze verschillende materialen bekijken om ze aan te raken en onder verschillende lichtinvallen te zien… De keuze van een werkblad te kiezen dat bij jouw stijl én bij je keukenkasten past, was nog nooit zo eenvoudig. Want bij èggo is het werkblad niet alleen functioneel en stevig, maar ook esthetisch een onmisbaar deel van je keuken.

Welk materiaal kiezen voor je werkblad op maat?

Een werkblad in laminaat bestaat uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag. Laminaat is gemakkelijk qua onderhoud en is extreem goed bestand tegen krassen en slijtage. Reken op een stevig en mooi werkblad voor een betaalbare prijs.

Advies

Onderhoud van je werkblad op maat

Voor de allerbeste bescherming bieden we een reeks onderhouds- en gebruiksadviezen om de lange levensduur van je werkblad te garanderen. Of je nu voor massief hout kiest, laminaat, een keramisch werkblad of een stenen werkblad, in onze artikels lees je hoe je het werkblad in perfecte toestand houdt in je keuken.

Ons beste advies

Het werkvlak: een centraal en veelzijdig element

Lees het vervolg
Lees het vervolg

FENIX: de nieuwe generatie werkbladen

Lees het vervolg
Lees het vervolg
Inspiratie

Laat je inspireren door onze keukens

Onze modellen