De kleuren van onze werkbladen

Bij èggo vind je een ruime selectie aan materialen en kleuren voor je werkblad op maat. Kies de ideale afwerking die perfect bij jouw keuken past. Ben je op zoek bent naar een rustiek, modern of design effect? Neem een kijkje in ons uitgebreide collectie werkbladen: in massief eik, imitatiehout, marmer of zwart graniet, … Maak de keuze die de unieke stijl van je keuken weergeeft.

Bezoek onze showroom en ontdek onze verschillende materialen voor werkbladen. Zo kun je ze zelf aanraken, ze bekijken in verschillende lichtinvallen, ... Nooit eerder was het zo simpel om een werkblad te kiezen dat jouw persoonlijkheid uitstraalt en perfect bij je kastfronten past. Bij èggo moet een werkblad niet alleen praktisch en stevig zijn, maar ook het ideale verlengstuk van je keuken vormen.

Welk materiaal kiezen voor je werkblad op maat?

Een werkblad van laminaat is gemaakt op basis van een hoogwaardig 3-laags spaanplaatpaneel, afgewerkt met een extreem stevige afwerking. Bovendien zijn onze kras- en slijtvaste werkbladen buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Het resultaat: een stevig én mooi werkblad voor een beperkt budget.

Advies

Het onderhoud van je werkblad op maat

Voor de allerbeste bescherming geven we je onze onderhouds- en gebruikstips, zodat je jarenlang plezier kunt beleven aan je werkblad. Of je kiest voor massief hout, laminaat, keramiek of steen: in onze artikels ontdek je hoe je het werkblad van je keuken in perfecte toestand houdt.

Ons beste advies

Het werkvlak: een centraal en veelzijdig element

Lees het vervolg
Lees het vervolg

FENIX: de nieuwe generatie werkbladen

Lees het vervolg
Lees het vervolg
Inspiratie

Laat je inspireren door onze keukens

Onze modellen