Tegenwoordig zitten we aan de keukentafel wanneer we mensen uitnodigen, niet meer in de eetkamer!

We wilden een warme, lichte keuken, waar we ons goed voelen, én met een centraal eiland. We houden van hout, maar wilden niet dat onze keuken volledig in dat materiaal zou zijn. De tegelvloer en de bakstenen muur waren er al, er moest dus ook voor gezorgd worden dat alles bij elkaar zou passen.

Waarom èggo?

Omdat het liefde op het eerste gezicht was met één van de keukens in de showroom. We kregen ze niet meer uit ons hoofd. Bovendien is èggo Belgisch en dat vinden we ook belangrijk.

Hoe hebben jullie èggo ontdekt ?

We hebben èggo ontdekt via reclame op tv. We hebben er probleemloos op alle vlakken onze zin gevonden. De vele keuzemogelijkheden waren soms zelfs echte dilemma's voor ons.

Ik kan erg besluitloos zijn. Ik had dus nood aan goede raad, een luisterend oor en iemand met geduld, maar die ook echt interesse toonde in mijn keuken en die zich in mijn plaats kon stellen. En ik ben op de ideale persoon gevallen! We hebben super goede raad gekregen, zowel op vlak van de meubels, als op vlak van de kleuren en de apparaten. En dat allemaal in een gezellige sfeer. Alles is echt geweldig goed gelopen, op elk niveau!

Serieus, sympathiek en professioneel, dat is onze ervaring met èggo!

We hebben vlot onze afspraak vastgelegd in de winkel. Mijn man was erbij bij het opmeten en alles is goed verlopen. Op vlak van de levering is alles volgens plan en schema gegaan. De installatie van de keuken ging super vlot. Het klikte echt tussen ons en het team van monteurs.

Onze keuken

Eén keuken,
ontelbare mogelijkheden

Vind je dit model mooi? Ben je dol op zijn lijnen en karakter? Alle keukens uit onze collecties passen zich gemakkelijk aan aan je interieur en de afmetingen van je ruimte, maar ook aan je installatiebehoeften en persoonlijke wensen.

Ontdek deze keuken
Gepubliceerd op 30.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow