De wasplaats, een multifunctionele bergruimte

Een ruimte om voorraden op te slaan

De wasplaats is bovenal een erg functionele bergruimte, waar je je huishoudproducten, de stofzuiger, bezem, strijkplank, droogtrommel, een droogrek en alle andere schoonmaakspullen kunt stockeren. Wanneer de wasplaats in het verlengde van de keuken ligt, kan ze in bepaalde gevallen zelfs dienen als berging, waar je je voedingswaren bewaart op legplanken. Je merkt het: de inrichtingsmogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Een ruimte voor het onderhoud van je wasgoed

Als ze is ontworpen als één volwaardige ruimte en als de beschikbare ruimte het toelaat, is de wasplaats ook de plek waar we verschillende huishoudelijke karweien verrichten rond de was (wassen, strijken, …). Er is niet alleen plaats voor verschillende rekken en opbergkasten, er moet ook voldoende plaats zijn om vlot te bewegen tussen de wasmand, de wasmachine, de droogkast, een eventueel droogrek en de strijkplank.

Wil je dat je wasplaats praktisch en gebruiksvriendelijk blijft, dan moet ze dus aangepast zijn aan de manier waarop je ze gebruikt. Sta dus voldoende stil bij de inrichting en indeling. Bij èggo bieden we functionele opbergoplossingen, met als doe om je leven dagelijks te vereenvoudigen.

Ontdek onze wasplaats

Een berging met opbergmeubelen op maat

Een berging is meestal geen grote ruimte, alhoewel je er in theorie zoveel spullen in kwijt kunt… Gelukkig ontwikkelt èggo gepersonaliseerde oplossingen op maat, die speciaal zijn uitgewerkt om de beschikbare ruimte te optimaliseren, zodat je elke vierkante centimeter benut.

Van de plaatsing van stopcontacten of van een gootsteen tot de voorziening van de waterafvoer: wij werken een plan op maat uit voor je wasplaats. Of je nu over een volledige ruimte beschikt, dan wel over een klein hoekje of een berging onder een schuin dak: bij ons vind je steeds oplossingen.

Wij stellen je ook een reeks accessoires voor om de ruimte nog functioneler te maken: verticale opbergvakken, kledingstangen, manden of bakken om de was te sorteren, … Het resultaat? Een berging die perfect aan je behoeftes qua opberging voldoet.

Een esthetisch verantwoorde wasplaats

De wasplaats moet natuurlijk vooral functioneel zijn. Maar net zoals de andere ruimtes in je woning, wil het oog ook wat! De meubels en opbergoplossingen van èggo zijn niet alleen praktisch, maar ook mooi.

Dankzij onze talrijke afwerkingen vind je kasten, planken, hoge meubels en kolomkasten naar jouw smaak. De keuze is aan jou: hout, wit, zwart, gekleurd, in glanzende of matte afwerking, … Met een opbergruimte in jouw stijl wordt het huishoudelijke werk in de wasruimte een stuk minder lastig!

Enkele adviezen en tips om je wasplaats praktisch en comfortabel te maken

Met onze opbergoplossingen met personaliseerbare afwerkingen kun je de kasten in je wasplaats gemakkelijk afstemmen op die in je woning. Zo bekom je een mooie harmonie!

Wilt je je bergruimte inrichten?

Kom erover praten met onze specialisten in de winkel. Zij helpen je bij het ontwerp van een aangename en functionele wasplaats die perfect aansluit bij je interieur. Bovendien is het de ideale gelegenheid om onze showroom te bezoeken en ideeën op te doen.

Een winkel zoeken

Heb je een project?

Kom erover praten