Een moderne handgreep,
of eentje in cottagestijl

Om de kastdeur van je meubel aan te kleden met een handgreep, biedt èggo je heel wat afwerkingsmogelijkheden in zilverkleur of antraciet en mat.

Een moderne handgreep,
of eentje in cottagestijl

Ingewerkte handgreep

We hebben een handgreep ontworpen die is ingewerkt in je kast, en waarmee je de schuifdeuren van het cottagegamma een moderne toets geeft.

Ingewerkte handgreep

Greeploos

Zegt de soberheid van een meubel met volledig vlak kastfront je wel iets? Opteer dan voor een push-pullsysteem zonder handgreep.

Greeploos

Het Push/Pull-systeem

Met het push/pull-systeem open en sluit je je deuren en laden met een eenvoudige druk. Dit greeploze systeem is bijzonder geschikt wanneer er achter de schuifdeuren van je kast, dressing of ander opbergmeubel ook laders zitten.

Meer weten

Handgrepen en knoppen voor alle meubels in je woning

Als opbergspecialist ontwikkelt èggo oplossingen op maat voor de meubels van elke kamer in je woning. Kast, dressing, boekenkast, tv-meubel met lade, dressoir voor de eetkamer en zelfs badkamermeubels: voor elke kast in je woning hebben we de gedroomde handgreep! Volg je eigen stijl van handgreep naargelang de sfeer van je kamer en de look van je kasten, en laat je verschillende kasten op elkaar aansluiten, of juist met elkaar contrasteren. Qua handgrepen zijn er mogelijkheden te over.

Hoe kies je de handgrepen voor je kast?

Hoe weet je of een handgreep geschikt is voor jouw kast, dressing of de lades van je dressingkast? De keuze van handgrepen voor je kasten lijkt een klein detail, maar kan een enorme impact hebben op hoe je kasten eruitzien en hoe je ze gebruikt. Het is dus van groot belang dat je je meubels uitrust met de juiste handgreep.

Handgrepen voor designmeubels

Eerst en vooral is er natuurlijk het esthetische aspect. Handgrepen bestaan in tal van stijlen, telkens met hun eigen voordelen en met een design dat perfect bij jouw meubel en ruimte hoort.

Handgrepen zijn de perfecte afwerking waarmee je je kast helemaal afmaakt, of waarmee je bijvoorbeeld de lijnen van je kast accentueert. Een horizontale, verticale, ronde, vierkante handgreep van leer, brons of metaal... Speel zelf met verschillende stijlen, vormen en kleuren. Welke hangrepen je voor je meubels kiest, hangt dus af van jouw smaak en voorkeur! Voor een supertrendy interieur laat je de handgrepen mooi aansluiten bij de stijl en kleuren van je kast- en dressingfronten.

Praktische handgrepen

Maar de handgrepen van je kasten zijn natuurlijk niet alleen mooi, ze zijn ook extreem handig. Zo heb je meer grip op je kasten en kun je deze laatste bijgevolg gemakkelijker openen. Kies dus een handgreep die qua grootte praktisch aanvoelt.

Bovendien zorgen handgrepen ervoor dat de kastfronten van je meubels, zeker met een glanzende afwerking, vol komen te zitten met vingervlekken. En het allerbeste nieuws? De handgrepen zijn geschikt voor alle deuren, zowel draai- als schuifdeuren, zeker het model dat rechtstreeks in de fronten van je kast of dressing is geïntegreerd.

Stevige en duurzame handgrepen

Dankzij de robuuste handgrepen van èggo gaan je dressings en kasten jaren mee en zijn ze uiterst betrouwbaar. Door stevige en kwalitatieve handgrepen te kiezen, blijven je kasten jarenlang in perfecte toestand, zelfs bij intensief gebruik!

A7 Ouvert
Inbouwkasten & dressings

Ontdek onze
inbouwkasten
op maat

Alle modellen