Een moderne handgreep,
of eentje in cottagestijl

Om de buitenkant van je kastdeur aan te kleden met een handgreep, biedt èggo je heel wat afwerkingsmogelijkheden in zilverkleur of mat antraciet.

Een moderne handgreep,
of eentje in cottagestijl

Ingewerkte handgreep

We hebben een ingewerkte handgreep ontworpen waarmee je de schuifdeuren van het cottagegamma een moderne toets geeft.

Ingewerkte handgreep

Greeploos

Zegt de soberheid van een volledig vlak kastfront je wel iets? Opteer dan voor een push-pullsysteem zonder handgreep.

Greeploos

Het Push/Pull-systeem

Met het push/pull-systeem open en sluit je je deuren en laden gewoon door er even op te duwen. Dit systeem is bijzonder geschikt wanneer er laden schuilgaan achter schuifdeuren.

Meer weten

Handgrepen en knoppen voor alle meubels in je woning

Als opbergspecialist ontwikkelt èggo oplossingen op maat voor elke kamer. Bibliotheekkast, tv-meubel, buffetkast en zelfs badkamermeubels: voor elke kast de gedroomde handgreep! Volg je eigen stijl in functie van de sfeer van je kamer en laat je verschillende kasten op elkaar aansluiten, of juist met elkaar contrasteren. Eindeloze mogelijkheden.

Hoe kies je de handgrepen voor je kast?

Hoe weet je of een handgreep geschikt is voor jouw kast en de lades? Eerst en vooral is er natuurlijk het esthetische aspect. Handgrepen zijn de perfecte afwerking waarmee je je kast helemaal afmaakt, of waarmee je bijvoorbeeld de lijnen van je kast kunt accentueren. Een horizontale, verticale, ronde, vierkante handgreep in leer of in metaal... Speel zelf met verschillende stijlen, vormen en kleuren.

Maar de handgrepen van je kasten zijn natuurlijk niet alleen mooi, ze zijn ook extreem handig. Zo heb je meer grip op je kasten en kun je ze bijgevolg gemakkelijker openen. Bovendien vermijd je dat je kastfronten, zeker met een glanzende afwerking, vol komen te zitten met vingervlekken En het allerbeste nieuws? Dankzij het ingewerkte model zijn ze geschikt voor alle deuren, zowel draai- als schuifdeuren.

A7 Ouvert
Inbouwkasten & dressings

Ontdek onze
inbouwkasten
op maat

Alle modellen