Moderne

Kleuren, lijnen, harmonieën, de trendy keukens van èggo zijn de perfecte weerspiegeling van ons dagelijkse leven.

Ontdek de moderne keukens
Ontdek de moderne keukens

Landelijke

De landelijke collectie is uitgerust met deuren met fijn reliëf en stijlvolle handgrepen. Ze geeft op meesterlijke wijze uiting aan jouw levensvreugde en gastvrijheid.

Ontdek de landelijke keukens
Ontdek de landelijke keukens

Kleine keuken

Heb je maar een kleine ruimte ? Ontdek dan onze collectie kleine uitgeruste keukens op maat.

 

Ontdek de kleine keukens
Ontdek de kleine keukens

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer : simpel, intuïtief en speels. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, en ontwerp zo de keuken van je dromen! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je raadgever.

Met mijn ontwerp starten

Je gratis, handige online meetinstrument

Wil je de basis leggen voor je ontwerp? Leg dat potlood en papier maar opzij: je tekent je kamer rechtstreeks op onze site, dankzij onze online meetinstrument. Da’s makkelijk en gratis. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra je plan klaar is, stuur je het naar je èggo-expert. Een uitstekend vertrekpunt voor het verdere ontwerp van je keuken, tijdens je eerste bezoek op afstand.

Het online meetinstrument
Ontdek de collectie

De keukens van het moment

Landelijke Riet / Alpin Wit

5.990 €

Landelijke Riet / Alpin Wit

Chalet Wit

9.790 €

Chalet Wit

Je moet kunnen rekenen
op je werkblad

Het werkblad heeft zijn naam goed gekozen. Het biedt plaats aan de kookplaat en de spoelbak, maar het is ook een plek waar hard wordt gewerkt. Het moet dus bestand zijn tegen krassen, klappen en thermische schokken. Neem de tijd om zorgvuldig het materiaal, de kleur en de dikte te kiezen om straks optimaal aan de slag te gaan.

Het juiste werkblad kiezen

Keukenverhalen

Advies

Advies van
de specialisten

Hoe hoog moeten mijn meubels zijn ? Waar moet mijn vaatwasser komen? Hoe kies ik de juiste oven ? Er dienen zich duizend vragen aan bij het ontwerp van een keuken. Onze specialisten begeleiden en helpen je daarbij. Ontdek al onze tips voor het ontwerp van jouw keuken of kom even langs in een van onze showrooms.

Ons beste advies

De nieuwste generatie kookplaten

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Koelkasten

Lees het vervolg
Lees het vervolg