Moderne

Kleuren, lijnen, harmonieën, de trendy keukens van èggo zijn de perfecte weerspiegeling van ons dagelijkse leven. Laat je verleiden door hun strakke en moderne design.

Ontdek de moderne keukens
Ontdek de moderne keukens

Landelijke

De landelijke collectie is uitgerust met deuren met fijne structuur en stijlvolle handgrepen. Ze geeft op meesterlijke wijze uiting aan jouw levensvreugde en gastvrijheid. Smelt helemaal voor de rustieke stijl van ons gamma.

Ontdek de landelijke keukens
Ontdek de landelijke keukens

Kleine keuken

Heb je een kleine ruimte ter beschikking? Ontdek dan onze collectie kleine uitgeruste keukens op maat. Je zult verbaasd zijn van hun stijl en knappe ontwerp.

 

Ontdek de kleine keukens
Ontdek de kleine keukens

Een breed gamma met knappe afwerkingsmogelijkheden

èggo-keukens, dat is een gevarieerd gamma modellen voor interessante prijzen en zonder toegevingen qua kwaliteit. De kasten van je uitgeruste keuken zijn vervaardigd uit stevige materialen en zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen de dingen des levens en bijgevolg jarenlang meegaan. Ontdek alle afwerkingsmogelijkheden, gaande van rustiek hout tot modern wit.

Bekijk de afwerkingsmogelijkheden

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige uitgeruste keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer: simpelintuïtief en leuk. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, voeg een centraal eiland, een tafel en stoelen toe, … Kortom: ontwerp jouw ideale keuken! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je adviseur.

Met mijn ontwerp starten

Je gratis, handige online meetinstrument

Wil je de basis leggen voor je ontwerp? Leg dat potlood en papier maar opzij: teken je kamer rechtstreeks op onze site, dankzij ons online meetinstrumentDa’s makkelijk en gratis. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra je plan klaar is, stuur je het naar je èggo-expert. Een uitstekend vertrekpunt voor het verdere ontwerp van je keuken, tijdens je eerste bezoek op afstand.

Het online meetinstrument
Ontdek de collectie

De keukens van het moment

Landelijke Riet / Alpin Wit

6.890 €

Landelijke Riet / Alpin Wit

Chalet Wit

11.290 €

Chalet Wit

Je moet kunnen rekenen
op je werkblad

Het werkblad heeft zijn naam goed gekozen. Het biedt plaats aan de kookplaat en de spoelbak, maar het is ook een plek waar hard wordt gewerkt. Het moet dus bestand zijn tegen krassen, klappen en thermische schokken. Neem de tijd om zorgvuldig het materiaal, de kleur en de dikte te kiezen, zodat je straks optimaal aan de slag kunt gaan. In ons grote gamma vind je gemakkelijk het model van je keuze, en dat voor de beste prijs. Ontdek snel de collectie.

Het juiste werkblad kiezen

Keukenverhalen

Advies

Tips van
onze keukenexperten
 

Hoe hoog moeten mijn meubels zijn? Waar moet mijn vaatwasser komen? Hoe kies ik de juiste oven? Hoeveel kost een bepaalde afwerking? Bij het ontwerp van een keuken komen wel honderden vragen kijken. Onze specialisten begeleiden en helpen je daarbij. Ontdek al onze tips voor het ontwerp van jouw keuken of kom even langs in een van onze showrooms.

Ons beste advies

De nieuwste generatie kookplaten

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Koelkasten

Lees het vervolg
Lees het vervolg