Kiezen voor een eiken keuken ?
Ontdek onze verschillende modellen

Een nieuwe keuken met een eiken look kiezen? Bij èggo bieden we je verschillende afwerkingen aan voor je keuken. Geaderde eik, eik San Remo, eik Ontario, geoliede eik, amber eik, eik wortel, … Er is iets voor elke smaak ! Ontdek onze verschillende keukens in houtlaminaat of laminaat met houteffect. Laat je inspireren en verleen je uitgeruste keuken een warme sfeer!

Het kiezen van de afwerking van je eiken keuken is een moeilijke klus. Ze moet worden ingepast in de rest van je interieur en je moet je er goed in kunnen voelen. Het is immers een plek waar je veel tijd spendeert.

Bij èggo kun je de afwerkingen van je keuken uitkiezen en je droomkeuken samenstellen volgens je eigen smaak. Het begrip ‘afwerking’ valt te herleiden tot uiteenlopende aspecten: frontpanelen, handgrepen, kleuren en materialen voor werkbladen.

Welke frontpanelen kiezen voor mijn eiken keuken?

Voor de frontpanelen van je èggo-keuken in imitatie-eik kun je kiezen uit twee collecties : modern of landelijk. Voor een traditionele keuken bieden landelijke keukens een eerder rustieke look met lijstdeuren en sierlijsten. Voor een moderne houten keuken bieden de eigentijdse modellen gladde frontpanelen die er heel verschillend kunnen uitzien. De kracht van eikenhout schuilt in de talrijke kleuren die voorhanden zijn: lichte eik of een donkerdere tint, met textuur of zeer neutraal, … Alles opties liggen voor het grijpen.

Wees creatief en combineer je frontpanelen met wit (glanzend of mat) voor een tijdloze, Scandinavische look. Of waag je aan een combinatie van eik met zuiver zwart en elementen in inox voor een retro cafélook. Het voordeel van dit hout is dat het erg goed samengaat met tal van kleuren. En het gamma van èggo is bijzonder uitgebreid ! Combineer verschillende afwerkingen om een eiken keuken samen te stellen die perfect is afgestemd op uw smaak.

Ontdek alle kleuren en afwerkingen

 

Talrijke handgrepen voor een keuken op maat

Voor jou is het misschien een detail, maar een goede keuze en dito plaatsing van de handgrepen van je keukenkasten is uiterst belangrijk voor de uiteindelijke esthetiek van je keuken!

Èggo biedt je meer dan 80 verschillende modellen van handgrepen, horizontaal, verticaal of geprofileerd. Je vindt steeds de ideale handgreep voor elk model en elke kleur van de kasten in je eiken keuken.

Wil je discrete handgrepen, dan kun je gaan voor geprofileerde handgrepen : een lijstprofiel rechtstreeks in de deur dat dienst doet als handgreep. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Met hun lichte en discrete aspect sluiten ze naadloos aan bij de lijnvorming van je keuken.

Je kunt ook kiezen voor een keuken met eiken look zonder handgrepen dankzij een profiel dat is ingewerkt in het lichaam van de kast. Dit profiel bestaat in verschillende afwerkingen (inox, wit, zwart, magnolia, …). Zonder handgrepen straalt de èggo-keuken een vloeiende esthetische look uit met perfecte lijnen en een vlekkeloze ergonomie. Je garantie op plezier en gebruikscomfort die bestand zijn tegen de tijd en elke modegril.  

Kies voor een houten keuken op maat naar jouw evenbeeld dankzij de verschillende afwerkingen van fontpanelen en profielen die oneindig veel combinaties mogelijk maken. èggo blijft trouw aan zijn belofte om design betaalbaar te maken en biedt zijn eiken keukens met of zonder handgrepen aan tegen prijzen die ongekend zijn in België!

Ontdek alle handgrepen

 

Naar hartenlust werken op je werkblad

Het werkblad speelt een belangrijke rol in je keuken omdat het plaats biedt aan de werkruimte, de kooktafel en de spoelbak. Het werkblad moet dus bestand zijn tegen klappen, krassen en thermische schokken. Voor je ideale werkblad is het dus essentieel om een juiste materiaalkeuze te maken, maar ook de kleur en de dikte moeten goed zitten.

Ontdek alle werkbladen

Combinatie eiken keuken en afwerking werkblad

Werkbladen in laminaat bestaan uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag!

De kleuren van het werkblad voor jouw eiken keuken

Welk materiaal je ook kiest, je hebt altijd verschillende mogelijkheden op het vlak van uitzicht en kleuren. Kies je voor een toon-op-toon-aspect met een werkblad in dezelfde kleur als je keukenkasten? Of wil je eerder contrasteren met een werkblad in antracietgrijs of met betoneffect voor een industriële look? Het is overigens niet aanbevolen om twee verschillende houtlooks te combineren want dan zou het geheel kunnen getuigen van een slechte smaak. Geef je houten keuken een persoonlijke touch en stem  de kleur ervan af  op die van de vloer, de muren, het dressoir,…

Hoe kies je de beste afwerking voor je eiken keuken ?

Waar moet je beginnen wanneer je de afwerking van je keuken moet kiezen ? Wil je een strakke, moderne look of eerder een warme, charmante sfeer? Probeer jezelf je droomkeuken in te beelden ! Je moet ook rekening houden met de kleur van de muren en de muren van je keuken, maar ook met de stijl van de andere kamers in je woning. Vooral als je een open keuken met een centraal eiland hebt die uitgeeft op je leefruimte.

Waarom de gelegenheid niet te baat nemen om je muren te verven in een nieuwe trendy kleur ? Ontdek het  Sigma-kleurengamma dat èggo voor jou heeft samengesteld ! Die kleuren passen naadloos bij de kleuren van onze keukenmodellen en tellen liefst 55 verschillende tinten, mat of glanzend. Een likje verf en in een handomdraai heb je je keuken een compleet nieuwe look bezorgd.

Welke afwerking je ook kiest voor je keuken, je vindt altijd inspiratie in de catalogus van èggo.

Ontdek de Sigma-kleuren

 

Hoe combineer je verschillende afwerkingen in je keuken?

èggo geeft je gratis decoratietips om de afwerking van je keuken te kiezen. We zoeken samen met jou de afwerking die het meest geschikt is voor jouw smaken en behoeften. We werken samen om de passende frontpanelenhandgrepen en materialen voor je werkblad te zoeken. We bepalen samen de meest geschikte houtkleur op jouw maat. Je gaat veel tijd spenderen in je nieuwe keuken, daarom moet ze mooi en functioneel zijn.

Wil je een evenwichtig resultaat, dan kun je je keuken afstemmen op de stijl van de rest van je woning of je kunt verschillende stijlen combineren. Wees niet bang voor contrasten, met name door moderne elementen te integreren in je eiken keuken. Je kunt ook opteren voor retro of originele handgrepen, een strakke lijn zonder handgrepen of een werkblad dat contrasteert met de meubels in je keuken.

Inspiratie nodig voor de afwerking van je keuken?

Aarzel niet en kom in één van onze showrooms inspiratie opdoen om de stijl van je eiken keuken te bepalen! Wandel rond, zie wat je bevalt en aarzel niet om advies te vragen aan één van onze keukenspecialisten. Dankzij onze toonmodellen van eiken keukens kun je je een beeld vormen van je nieuwe keuken. Of beter, van JOUW ideale keuken. Samen gaan we aan de slag en ontwerpen we jouw keuken op maat.

Maak een afspraak