Greeploze keuken kiezen?
Ontdek onze verschillende modellen

Een nieuwe greeploze keuken kiezen? Bij èggo kies je uit verschillende afwerkingen voor jouw keuken. Ontdek al onze keukens: laminaatkeukens, houten keukens, keukens in allerlei kleuren en texturen, matte of hoogglans keukens, met vlakke deurpanelen of met lijstwerk, … Laat je inspireren!

De stijl en afwerking van je greeploze keuken kiezen is zeker niet gemakkelijk. Het moet namelijk passen binnen de rest van je interieur en je moet je er goed in voelen, aangezien je toch veel tijd doorbrengt in de keuken.

Bij èggo kan je je greeploze keuken volledig zelf uitkiezen en samenstellen volgens jouw smaak. Naast de handgrepen kan je daarom kiezen uit verschillende afwerkingen voor fronten, handgrepen, werkbladmaterialen en kleuren.

 

Lees hieronder alle informatie over de verschillende soorten greeploze keukens en bedenk de keuken die bij jou past!

Bij welke stijl past een greeploze keuken?

Steeds meer mensen kiezen voor een greeploze keuken. Vooral bij liefhebbers van een strakke en moderne stijl valt dit soort keuken in de smaak. Logisch, want doordat de lijnen van je kastdeuren nergens worden onderbroken door handgrepen, krijg je een extra strak, rustig resultaat. Een greeploze keuken is dus eerder iets wat past in een moderne stijl. Wie de voorkeur geeft aan een landelijke keuken zal eerder opteren voor keukenmeubels mét handgrepen. Kom naar een van onze showrooms en ontdek onze kleuren en afwerkingen voor greeploze keukens.

Voordelen van een greeploze keuken

In een greeploze keuken van èggo doe je de deuren, laden en schuideuren open en dicht met een profiel dat ingewerkt zit in het meubel. Dat profiel is er verschillende afwerkingen (inox, wit, zwart, magnolia, …).

Wat zijn de voordelen van een greeploze keuken?

  • Strak design
  • Gebruiksgemak
  • Veilig voor kinderen: ze kunnen hun hoofd niet bezeren aan de scherpe hoek van een handgreep 

Een greeploze keuken onderhouden

Het onderhoud van een greeploze keuken is niet moeilijker dan dat van een keuken met handgrepen. Je moet er alleen op letten dat je regelmatig de binnenrand van het meubel of van de lade schoonmaakt.

Greeploze keuken: de werkbladen

Het werkblad speelt een belangrijke rol in je keuken aangezien het werkvlak, de kookplaat en de spoelbak erin verwerkt zijn. Het werkblad moet dus bestand zijn tegen krassen, vocht, schokken en grote temperatuurverschillen. Je gebruikt het werkblad elke dag dus voor jouw ideale werkblad moet je het juiste materiaal en de juiste kleur en dikte kiezen.

Greeploze keuken: de kastfronten

Een greeploze keuken staat garant voor een moderne en strakke uitstraling. Voor de keukenmeubels is alles mogelijk: greeploze fronten in effen kleuren, een houtlook of een textuureffect (beton, brons, …), in hoogglans of mat. Je krijgt de keuze uit heel veel kleuren, van zeer licht tot zeer donker zodat ze altijd in jouw interieur passen. Met al die verschillende afwerkingen kan je je keuken samenstellen tot je jouw perfecte keuken hebt! Kom langs in één van onze showrooms waar je alle kleuren en afwerkingen terugvindt, en laat jouw keuze tot leven komen!

Èggo heeft 7 verschillende materialen voor werkbladen waaruit je kan kiezen.

Kijk bij elk type werkblad voor meer informatie.

Werkbladen in laminaat bestaan uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag!

Greeploze keuken: de werkbladkleuren

Welk materiaal je ook kiest voor je werkblad, je hebt altijd heel wat mogelijkheden voor de kleuren: effen kleuren, textuureffecten, houtsoorten of superrealistische houtimitaties, … Geef jouw greeploze keuken de persoonlijkheid die hij verdient door een mooie combinatie te maken met de kleuren van de vloer, de muren en het dressoir, en schenk voldoende aandacht aan het werkblad.

Ontdek alle werkbladkleuren in de volgende categorieën:

Ontdek hier de verschillende effen laminaat kleuren voor je werkblad! 

Hoe de beste afwerking kiezen voor je greeploze keuken?
Ontdek onze tips

Maar hoe begin je nu aan het kiezen van je keukenafwerking? Ga je voor strak en modern of eerder voor warm en sfeervol? Bedenk de keuken die bij jou past! Hou hierbij zeker rekening met de kleuren van de muren en de vloer in je keuken, maar ook met de stijl van de andere ruimtes in je huis, vooral als je keuken bijvoorbeeld open is en een geheel vormt met de zitkamer.

Waarom zou je niet meteen ook je muren herschilderen in een nieuwe trendkleur? Ontdek de exclusieve collectie Sigma-kleuren die èggo speciaal voor jou heeft ontworpen! Ze passen perfect bij de kleurtinten van onze keukens en het palet telt wel 55 kleurnuances, mat of met hoogglansafwerking.

Welke afwerking je ook kiest voor je greeploze keuken, je vindt altijd inspiratie in de èggo-catalogus. Doorblader hem nu online of haal hem gratis in al onze winkels.

Keukenafwerkingen combineren?
Gratis stijladvies in
onze 49 keukenwinkels

Eggo geeft je met veel plezier gratis stijladvies voor de afwerking van je greeploze keuken. We gaan samen met jou op zoek naar de mooiste afwerkingen die beantwoorden aan jouw smaak, wensen en noden: de fronten, de best passende handgrepen of greeploze fronten, het meest geschikte materiaal voor jouw werkblad en de prachtigste werkbladkleuren. In je nieuwe keuken zal je tenslotte veel tijd doorbrengen, dus natuurlijk wil je dat hij mooi en functioneel is.

Voor een harmonieus resultaat kan je je keuken doen versmelten met de stijl in de rest van je woning. Je kan ook verschillende stijlen combineren. Durf contrasten te creëren door bijvoorbeeld moderne elementen te verwerken in je eiken keuken. Of kies voor vintage of originele handgrepen, voor strakke lijnen zonder handgrepen, of voor een werkblad dat contrasteert met de keukenmeubels.

Kom langs in onze showrooms

Stijlinspiratie opdoen voor je keukenafwerking?

Kom zeker stijlinspiratie voor jouw greeploze keuken opdoen in een van onze showrooms! Kijk rustig rond, vind wat jou aanstaat en aarzel niet om advies te vragen aan onze keukenexperts. Onze toonzaalmodellen zullen je helpen om een beeld te krijgen van de keuken bij jou thuis, waardoor je de perfecte keuken zal kunnen kiezen.

Ik wens een afspraak​