Verschillende modellen voor een houten keuken op maat van jouw persoonlijkheid

Hout, een prachtig natuurlijk materiaal voor elke keuken! Ideaal voor elk huis, ongeacht de decoratie en sfeer. Klopt, maar welke afwerking kies ik als ik een nieuwe trendy en moderne keuken in hout wil plaatsen?

De keuken is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leefruimtes in je huis, dus moet ze perfect aansluiten bij de rest van je interieur. Bovendien breng je er heel wat tijd door en is het dus belangrijk dat je je er goed voelt. Maar hoe creëer je een mooie en gezellige keuken in hout die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid? Bij èggo kun je kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Ontdek onze houten keukens (eik, den, ...). Inspiratie genoeg!

Ontwerp samen met de èggo-specialisten je ideale houten keuken

Opbergmeubelen in echt hout of imitatiehout

Ons gamma hedendaagse keukens bevat verschillende modellen met meubelfronten of werkbladen uit imitatiehout (Montana-dennenhout, dennenhout Maritiem, Eikenhout Virginia, …). Ontdek verder ook al onze cottage- of landelijke keukens, waarbij dit natuurlijke materiaal een hoofdrol opeist. We hebben zelfs een model in massief hout.

Op zoek naar ideeën om een trendy houten keuken te ontwerpen? Waarom zou je niet kiezen voor een combinatie van houten kastfronten met glanzend of mat wit laminaat? Zo bezorg je je keuken een tijdloze en Scandinavische look. Voor een retro-landelijke stijl kun je je ook wagen aan gebeitst hout in massief zwart. Materiaal dat perfect gecombineerd kan worden met heel wat kleuren. Nog een tip? Integreer een keukeneiland van hout, voor een moderne en functionele keuken. Zo creëer je extra kasten en opbergruimte.

Ontdek alle meubels

 

 

Mooie handgrepen voor je houten keukens

Het lijkt misschien een detail, maar de juiste keuze en plaatsing van de handgrepen van je houten keukenkasten maken een enorm verschil voor het eindresultaat van je keuken! Zulke handgrepen zijn niet alleen handig, maar vormen ook een volwaardig decoratie-element en kunnen het uitzicht van een meubel volledig veranderen. Daarom kun je bij èggo kiezen uit ruim 80 verschillende handgrepen: horizontaal, verticaal of weggewerkt in het profiel.

Ga je voor discrete handgrepen, dan kun je profielgrepen kiezen waarbij het profiel rechtstreeks in de deur is ingewerkt. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen (inox, wit, zwart, magnolia, ...) en sluiten perfect en discreet aan bij de deuren van je houten keuken. Dit zorgt voor een elegante, lichte en hedendaagse uitstraling in je ruimte.

Ontdek alle handgrepen

 

 

Welk werkblad voor een moderne houten keuken?

Het werkblad speelt een grote rol in je keuken. Dit bestaat uit het aanrecht, het fornuis en de spoelbak en moet dus goed bestand zijn tegen stoten, krassen en warmteverschillen. Denk dus niet alleen goed na over het materiaal, maar ook over de kleur en de dikte, zodat het jarenlang meegaat en mooi bij het design van je houten keuken past.

Bij èggo heb je de keuze uit 7 materialen.

Werkbladen in laminaat bestaan uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag!

Ook zijn er steeds tal van mogelijkheden qua kleuren, ongeacht je afwerking. Effen, met structuur, met massief hout-effect of met extreem realistisch houteffect.

Schenk je keuken de persoonlijkheid die ze verdient door de kleuren mooi af te stemmen op de kleuren van je vloer, muren, dressoir en meubels. Zorg ervoor dat de verschillende kleuren mooi bij elkaar passen of juist een kleurencontrast creëren om zo een persoonlijke toets te schenken aan je houten keuken.

Ontdek alle werkbladen

Welke kleur om je muren af te stemmen op je houten keuken?

Een nieuwe keuken in hout, dat betekent nieuwe kleuren, ongeacht of je een moderne, industriële of cottage-stijl wenst! De ideale gelegenheid dus om je muren een nieuw laagje te geven in een heldere, felle of donkere tint... Ga je voor een moderne en pure look of juist voor een warme en charmevolle stijl, dan hou je best rekening met het kleinste detail, zoals de kleur van je vloer of het design van de andere ruimtes in je woning.

Om je bij je beslissing te helpen, verwijzen we graag naar de Sigma-collectie, speciaal voor jou ontwikkeld door èggo! Deze collectie past perfect bij de kleuren van onze keukens en bestaat uit 55 kleurtinten, zowel mat als glanzend. Aarzel ook niet om de èggo-catalogus te doorbladeren. Je vindt er ongetwijfeld decoratie-ideeën, tips voor je meubels en kasten of ontbrekende info over prijzen.

Ontdek de Sigma-collectie

 

Gratis decoratietips in onze keukenwinkels

Bezoek de dichtstbijzijnde èggo-winkel om de houten keuken van je dromen te ontwerpen. Onze èggo-experts geven je gratis decoratietips. Samen met jou gaan we op zoek naar de afwerkingen die bij jouw smaak, voorkeur en behoeften passen. In je keuken breng je heel wat tijd door, dus zorg je er maar best voor dat ze mooi en functioneel is.

Voor een harmonieus resultaat kun je je keuken laten aansluiten bij de stijl van de rest van je woning, ofwel kun je juist verschillende stijlen combineren. Durf voor contrast te gaan, bijvoorbeeld door je keuken in natuurlijk hout aan te kleden met een aantal moderne elementen. Maar je kunt je keukenmeubels ook combineren met diepzwarte decoratievoorwerpen, waarmee je gegarandeerd een bistro-toets creëert.  Voor je deuren kun je ook kiezen voor vintage handgrepen of voor een greeploze afwerking, voor strakke kastfronten. Of wat dacht je van een werkblad dat contrasteert met je keukenkasten?

Mijn winkel vinden

 

Inspiratie nodig voor de afwerking van je keuken?

Aarzel niet om inspiratie op te doen en de ideale stijl van je keuken te ontdekken in een van onze showrooms! Je kunt er op je gemak rondkijken, zoeken wat je mooi vindt en advies vragen aan een van onze keukenspecialisten. Zij staan steeds voor je klaar met decoratietips en praktische info over de prijzen, indelingstips voor je meubels, … en helpen je zo bij het vinden van de beste oplossing. Dankzij onze toonzaalmodellen krijg je bovendien een beter beeld van de keuken van je dromen.

Ik wil een afspraak maken