Verschillende modellen voor een houten keuken op je maat

Hout, een prachtig natuurlijk materiaal! Ideaal voor elk huis, ongeacht de decoratie en sfeer. Klopt, maar welke afwerking kies ik voor mijn nieuwe houten keuken? De keuken is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leefruimtes in je huis, dus moet ze perfect aansluiten bij de rest van je interieur. Bovendien breng je er heel wat tijd door en is het dus belangrijk dat je je er goed voelt. Bij èggo kun je kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Ontdek onze houten keukens (eik, den, ...). Inspiratie genoeg!

Stel je ideale houten keuken samen met de specialisten van èggo

Opbergmeubelen in echt hout of imitatiehout

Ons gamma hedendaagse keukens bevat verschillende modellen met kasten of werkbladen uit imitatiehout (Montana-dennenhout, dennenhout Maritiem, Eikenhout Virginia, …). Ontdek verder ook al onze cottage- of landelijke keukens, waarbij dit edele materiaal een hoofdrol opeist. We hebben zelfs een model in massief hout.

Op zoek naar inspiratie? Waarom zou je niet kiezen voor een combinatie van houten kasten met glanzend of mat wit laminaat? Zo bezorg je je keuken een tijdloze en Scandinavische look. Voor een retro-landelijke stijl kun je je ook wagen aan gebeitst hout in massief zwart. Materiaal dat perfect gecombineerd kan worden met heel wat kleuren. Nog een tip? Integreer een keukeneiland, voor een moderne en functionele keuken. Zo creëer je extra kasten en opbergruimte.

Ontdek alle meubels

 

 

Mooie handgrepen voor je houten keukens

Het lijkt misschien een detail, maar de juiste keuze en plaatsing van de handgrepen van je houten keukenkasten maken een enorm verschil voor het eindresultaat van je keuken! Daarom kun je bij èggo kiezen uit ruim 80 verschillende handgrepen: horizontaal, verticaal of weggewerkt in het profiel.

Ga je voor discrete handgrepen, dan kun je profielgrepen kiezen waarbij het profiel rechtstreeks in de deur is ingewerkt. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen (inox, wit, zwart, magnolia, ...) en sluiten perfect en discreet aan bij de lijnen van je keuken. Dit zorgt voor een elegante, lichte en hedendaagse uitstraling.

Ontdek alle handgrepen

 

 

Welk werkblad voor een moderne houten keuken?

Het werkblad speelt een grote rol in je keuken. Dit bestaat uit het aanrecht, het fornuis en de spoelbak en moet dus goed bestand zijn tegen stoten, krassen en warmteverschillen. Denk dus niet alleen goed na over het materiaal, maar ook over de kleur en de dikte. Enkel zo bereik je het ideale resultaat.

Bij èggo heb je de keuze uit 7 afwerkingen.

Werkbladen in laminaat bestaan uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag!

Ook zijn er steeds tal van mogelijkheden qua kleuren, ongeacht je afwerking. Kleuren, met structuur, of met massief hout-effect of met extreem realistisch houteffect.

Schenk je keuken de persoonlijkheid die ze verdient door de kleuren mooi af te stemmen op de kleuren van je vloer, muren, dressoir en meubels. Zorg ervoor dat de verschillende kleuren mooi bij elkaar passen of juist een contrast creëren om zo een persoonlijke toets te schenken aan je houten keuken.

Ontdek alle werkbladen

Welke kleur om je muren af te stemmen op je houten keuken?

Een nieuwe keuken, dat betekent nieuwe kleuren! De ideale gelegenheid dus om je muren een nieuw laagje te geven in een heldere, felle of donkere tint... Ga je voor een moderne en pure look of juist voor een warme en charmevolle stijl, dan hou je best rekening met het kleinste detail, zoals de kleur van je vloer of het design van de andere ruimtes in je woning.

Om je bij je beslissing te helpen, verwijzen we je graag naar de  Sigma collectie, speciaal voor jou ontwikkeld door èggo! Deze collectie past perfect bij de kleuren van onze keukens en bestaat uit 55 kleurtinten, zowel mat als glanzend. Aarzel ook niet om inspiratie op te doen in de èggo-catalogus.

Ontdek de Sigma-collectie

 

Gratis decoratietips in onze 49 keukenwinkels

èggo geeft je gratis decoratietips om de afwerking van je keuken te kiezen. Samen met jou gaan we op zoek naar de afwerkingen die het beste bij jouw smaak, voorkeur en behoeften passen. In je keuken breng je heel wat tijd door, dus zorg je er maar best voor dat ze mooi en functioneel is.

Voor een harmonieus resultaat kun je je keuken laten aansluiten bij de stijl van de rest van je woning, ofwel kun je juist verschillende stijlen combineren. Durf voor contrast te gaan, bijvoorbeeld door je houten keuken aan te kleden met een aantal moderne elementen. Of waarom niet met diepzwarte toetsen werken, waarmee je gegarandeerd een bistro-toets creëert.  Je kunt ook kiezen voor vintage handgrepen of voor een strakke greeploze look, of wat dacht je van een werkblad dat contrasteert met je keukenkasten?

Mijn winkel vinden

 

Inspiratie nodig voor de afwerking van je keuken?

Aarzel niet om inspiratie op te doen en de ideale stijl van je keuken te ontdekken in een van onze showrooms! Je kunt er op je gemak rondkijken, zoeken wat je mooi vindt en advies vragen aan een van onze keukenspecialisten. Dankzij onze toonzaalmodellen krijg je een beter beeld van JOUW ideale keuken.

Ik wil een afspraak maken