Verschillende modellen voor een houten keuken op je maat

Welke afwerking moet je kiezen voor je nieuwe houten keuken? De keuken als leefruimte is uiterst belangrijk geworden in elke hedendaagse woning maar moet ook passen bij de rest van het interieur. Je moet zich er goed kunnen voelen want het is een ruimte waar je heel veel tijd doorbrengt. Bij èggo stellen we je verschillende afwerkingen voor. Ontdek onze verschillende houten keukens (eik, grenen,…). En laat je inspireren!

Stel je ideale houten keuken samen met de specialisten van èggo

Opbergmeubelen in echt hout of imitatiehout

Onze eigentijdse collectie bied je verschillende keukenmodellen met fronten of werkbladen in imitatiehout (ontwerp Grenen Montana, Maritiem Grenen, Virginia Eik, …). Ontdek ook al onze cottage-keukens, waarin dit edele materiaal helemaal tot zijn recht komt. Wij hebben zelfs een model in massief hout in ons gamma.

Inspiratie nodig? Waarom dan niet houten fronten combineren met wit laminaat met een matte of glanzende afwerking? Dat geeft elke keuken een tijdloze, Scandinavische look. Denk ook aan gekleurd hout in gedurfd zwart voor een retro cottage-sfeer. Het voordeel van dit materiaal is dat het erg goed kan worden gecombineerd met diverse kleuren.

Ontdek alle meubels

 

 

Mooie handgrepen voor je houten keukens

Voor je is het wellicht een detail, maar de juiste keuze en plaatsing van de handgrepen van je houten keuken zijn extreem belangrijk met het oog op de uiteindelijke look van je keuken ! Daarom biedt èggo je meer dan 80 verschillende modellen van handgrepen aan, van horizontaal over verticaal tot geprofileerd.

Wil je discrete handgrepen, dan kan je kiezen voor geprofileerde handgrepen: een lijstprofiel rechtstreeks in de deur dat dienst doet als handgreep. Ze zijn voorhanden in verschillende kleuren en afwerkingen (inox, wit, zwart, magnolia, …) en sluiten discreet en onopvallend aan bij de lijnen van je keuken.

Ontdek alle handgrepen

 

 

Welk werkblad voor je houten keuken?

Het aanrecht speelt een belangrijke rol in je keuken omdat het plaats moet bieden aan je werkruimte, kookplaat en  gootsteen. Het moet bestand zijn tegen klappen, krassen en thermische schokken. Voor een ideale oplossing is het dus zaak om een juiste materiaalkeuze te maken. Maar ook de kleur en de dikte zijn belangrijk.

èggo biedt je 7 afwerkingen voor werkbladen aan waaruit je kunt kiezen.

Werkbladen in laminaat bestaan uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag!

Ongeacht het gekozen materiaal heb je oneindig veel mogelijkheden qua kleuren: unikleuren, textuur-effect, massief hout of hyperrealistische houten look. Geef je houten keuken de persoonlijkheid die ze verdient. Combineer de kleur van je aanrecht met die van de vloer, de muren, het dressoir en je meubels.

Ontdek alle werkbladen

Welke kleur om je muren af te stemmen op je houten keuken?

Een nieuwe keuken verdient nieuwe kleuren! Een mooie gelegenheid om je muren opnieuw te schilderen in heldere, vrolijke of donkere tinten … Voor een moderne, strakke look of een warme, charmante uitstraling moet je rekening houden met elk detail, zoals de kleur van je vloer of het design van de andere plaatsen in je woning.

Om je te helpen bij je beslissing, kan je zich behelpen met de  Sigma-kleurencollectie die èggo speciaal voor je heeft samengesteld! Dit kleurenpalet is minutieus afgestemd op de kleuren van onze keukens en telt niet minder dan 55 kleurtinten, in matte of glanzende uitvoering. Aarzel ook niet om inspiratie op te doen in de catalogus van èggo.

Ontdek de Sigma-collectie

 

Gratis decoratieadvies in onze 49 keukenwinkels

Èggo geeft je gratis decoratieadvies om de afwerking van je keuken te kiezen. We zoeken samen met je naar de afwerking die het best past bij je smaken, je wensen en je behoeften. Samen kiezen we de fronten, de handgrepen en het meest geschikte materiaal voor je werkblad of de meest passende houtkleur voor je lifestyle. Je gaat veel tijd doorbrengen in je nieuwe keuken. Daarom moet ze mooi én functioneel zijn.

Wil je een harmonieus resultaat, dan moet je keuken naadloos blenden met de stijl van de rest van je huis. Je kunt natuurlijk ook verschillende stijlen combineren. Waag je eens aan contrasten, met name door moderne elementen te voorzien in je houten keuken. Of waarom hier en daar geen diep zwart voor een chique bistrot-look? Je kunt ook denken aan  vintage handgrepen of een strakke lijn zonder handgrepen en een aanrecht dat contrasteert met de meubels in je keuken.

Mijn winkel vinden

 

Inspiratie nodig voor de afwerking van je keuken?

Aarzel niet en kom in een van onze showrooms inspiratie opdoen voor de stijl van je keuken! Kijk eens rond, ontdek wat je bevalt en aarzel niet om advies te vragen aan één van onze keukenspecialisten. Dankzij onze toonmodellen krijg je een idee hoe DE ideale keuken er voor je kan uitzien.

 

Ik wil een afspraak maken