èggo, je partner voor het interieur van je woning

Bij èggo kies je uit verschillende stijlen voor jouw keuken. Ontdek onze verschillende landelijke keukens, moderne keukens en Start-keukens en laat je inspireren!

De stijl van je keuken kiezen is zeker niet gemakkelijk. Ze moet namelijk passen bij de rest van je interieur en je moet je er goed voelen, aangezien je er toch behoorlijk wat tijd doorbrengt. Het is niet alleen een plaats waar je eten bereidt, maar ook een plek waar je samenkomt met je gezin om te ontbijten, voor het avondeten of gewoon voor een gezellig moment samen, om nog maar te zwijgen over onverwacht bezoek van vrienden.

Kortom, redenen genoeg om voldoende stil te staan bij het kiezen van de juiste stijl voor je keuken!

Hoe de beste stijl voor je keuken kiezen? Ontdek onze tips!

Maar hoe beslis je nu welke stijl je voor je keuken wilt? Ga je voor strak en modern of eerder voor warm en sfeervol? Hou je van een volledig zwarte (of witte) look, of eerder voor meubels in hout? En over hoeveel ruimte beschik je? Jij kiest zelf de uitstraling die bij jou past, of het nu om een keuken gaat met een landelijke of juist een moderne look! Hou hierbij zeker rekening met de kleuren van de muren in je keuken. Daarnaast kan ook de vloer in de keuken een belangrijke rol spelen: als die eerder donker is, kan je beter een lichtere tint nemen.

Je kan natuurlijk steeds je muren in een nieuw kleurtje steken. In dat geval vind je zeker ideeën in de exclusieve Sigma-kleurcollectie die èggo speciaal voor jou ontwierp! Deze collectie past perfect bij de kleurtinten van onze keukens en telt maar liefst 55 kleurnuances, zowel in mat als in hoogglans.

Welke keukenstijl je ook kiest, je vindt altijd inspiratie in de èggo-catalogus. Download hem onmiddellijk op onze website.

Ik raadpleeg de catalogus online

Enkele voorbeelden van keukenstijlen

Vandaag bestaan er allerlei voorbeelden keukenstijlen op de markt. Bij èggo ontwerpen we jouw ideale ruimte inclusief jouw persoonlijke toets, bijvoorbeeld qua kleuren. Kies voor een eerder gewaagde keuken zoals een retrokeuken, een cottage keuken of een Scandinavische keuken.

Of ga voor een van volgende populaire stijlen:

  • Landelijke keukens, met hout en sierlijsten
  • Moderne keukens of hedendaagse trends
  • Design keukens: klassevolle en elegante decoratie
  • Duitse keukens, met duurzame en revolutionaire materialen
903 - Focus alpin wit
954- Magnolia
825 - Fashion alpin wit
970 - Touch alpin wit

De meer klassiekere keukens blijven dus nog erg in trek, hoewel er tegenwoordig wel een trend van mix en match is. Dit zien we zowel in de keuken zelf als in het gebruik van de accessoires om ze aan te kleden. Zo bezorg je deze leefruimte een eigen toets.

èggo heeft een ruim en gevarieerd aanbod in bovenstaande keukenstijlen en onze experts staan je graag bij om de keuken te kiezen die past bij jouw persoonlijkheid en bij de inrichting van jouw ruimte.

Bij èggo hebben we voor iedereen een keuken op maat van jouw levensstijl!

Stijlen combineren?
Gratis stijladvies in onze 49 keukenwinkels

èggo geeft je met veel plezier gratis advies voor jouw keuken. We helpen je met jouw zoektocht naar het beste of meest geschikte materiaal voor jouw keukenblad maar ook voor de afwerking en kleuren van de keukenkasten. En tot slot niet te vergeten de indeling & gebruiksgemak van de totale keuken. In je nieuwe keuken zal je tenslotte veel tijd doorbrengen, dus je wilt dat ze mooi en functioneel is.

Voor het mooiste resultaat ga je voor een keuken met een unieke look die perfect aansluit bij de rest van je woning, ofwel ga je voor een mix en match van verschillende stijlen. Durf contrasten te creëren door bijvoorbeeld moderne elementen te verwerken in een landelijke keuken. Of kies eens voor accessoires in felle kleuren, een originele muurbekleding of opvallende verlichting.

Inspiratie opdoen? Kom langs in één van onze showrooms

Kom zeker inspiratie voor de stijl van jouw keuken opdoen in één van onze showrooms! Kijk rustig rond, vind wat jou aanstaat en aarzel niet om advies te vragen aan één van onze keukenexperts. Onze toonzaalmodellen zullen je helpen om een beeld te krijgen van de keuken bij jouw thuis, waardoor je makkelijker jouw droomkeuken kiest, en dat voor de voordeligste prijs.

Vind je èggo-showroom