Keukenstijl kiezen?
Kies uit onze verschillende soorten keukenstijlen

De stijl van je nieuwe keuken kiezen? Bij Èggo kies je uit verschillende stijlen voor jouw keuken. Ontdek onze soorten landelijke keukens, moderne keukens en Start keukens en laat je inspireren!

De stijl van je keuken kiezen is zeker niet gemakkelijk. Hij moet namelijk passen binnen de rest van je interieur en je moet je er goed in voelen, aangezien je toch veel tijd doorbrengt in de keuken. Het is niet alleen een plaats waar je eten bereidt, maar ook een plek waar je samenkomt met je familie om te ontbijten, voor het avondeten of gewoon voor een gezellig samenzijn. Ook je vrienden komen af en toe je keuken binnenwaaien.

Kortom, wanneer je de stijl van je keuken kiest, moet dat de aandacht krijgen die het verdient!

Hoe de beste stijl voor je keuken kiezen? Ontdek onze tips !

Maar hoe begin je nu aan het kiezen van de stijl van je keuken? Ga je voor strak en modern of eerder voor warm en sfeervol? En hoeveel ruimte heb je precies voor jouw keuken? Jij kiest zelf de uitstraling die bij jou past, of het nu een landelijke keuken of een moderne keuken is! Hou hierbij zeker rekening met de kleuren van de muren in je keuken. Verder kan de vloer in de keuken een belangrijke rol spelen: als die eerder donker is, kan je voor je keuken beter een lichtere tint nemen.

Je kan natuurlijk opteren om je muren ook ineens in een nieuw kleurtje te steken. In dat geval kan vind je zeker ideeën bij de exclusieve Sigma-kleurcollectie die Èggo speciaal voor jou heeft ontworpen! Ze past perfect bij de kleurtinten van onze keukens en het palet telt wel 55 kleurnuances, mat of met hoogglansafwerking.

Welke keukenstijl je ook kiest, je vindt altijd inspiratie in de èggo-catalogus. Doorblader hem nu online of haal hem gratis in al onze winkels.

Ik raadpleeg de catalogus online

Keukenstijlen voorbeelden

Tegenwoordig zijn er allerlei voorbeelden keukenstijlen te vinden op de markt. Bij Èggo ontwerpen we jouw droomkeuken door een persoonlijke toets toe te voegen met bijvoorbeeld een keuze uit ons uitgebreide kleurenpalet. Kies voor een meer uitgesproken keukenstijl zoals voor een retro keuken, een cottage keuken of een Scandinavische keuken. Toch zijn dit niet de meest favoriete stijlen voor een keuken.

Enkele populaire keukenstijlen voorbeelden zijn de volgende:

  • Landelijke keukens
  • Moderne keukens
  • Design keukens
  • Duitse keukens
903 - Focus alpin wit
954- Magnolia
825 - Fashion alpin wit
970 - Touch alpin wit

De meer klassiekere keukenstijlen blijven dus nog erg in trek voor een keuken, hoewel er tegenwoordig wel een trend van mix en match is. Dit zien we zowel in de keuken zelf als in het gebruik van de accessoires om de keuken aan te kleden. Op deze manier kan je je eigenheid in elke keukenstijl leggen.

Èggo heeft een ruim en gevarieerd aanbod in bovenstaande keukenstijlen en onze experts staan je graag bij om de keuken te kiezen die past bij jouw persoonlijkheid.

Daarnaast zijn er ook minder populaire stijlen zoals retro of gewaagde kleuren. Je leest het goed, bij Èggo proberen we voor iedereen een keuken op maat van jouw levensstijl aan te bieden!

Keukenstijlen combineren?
Gratis stijladvies in onze 49 keukenwinkels

Eggo geeft je met veel plezier gratis stijladvies voor je keuken. We helpen je met jouw zoektocht naar het beste of meest geschikte materiaal voor jouw keukenblad maar ook de afwerking en kleuren van de keukenkasten. En tot slot niet te vergeten de indeling & gebruiksgemak van de totale keuken. In je nieuwe keuken zal je tenslotte veel tijd doorbrengen, dus je wilt dat ze mooi en functioneel is.

Voor het mooiste resultaat, ga je ofwel één stijl helemaal doortrekken van de rest van je huis naar de keuken, ofwel ga je voor een mix en match van verschillende stijlen. Durf contrasten te creëren door bijvoorbeeld moderne elementen te verwerken in een landelijke keuken. Of kies eens voor accessoires in felle kleuren, een originele muurbekleding of opvallende verlichting.

Stijlinspiratie opdoen? Kom langs in één van onze showrooms

Kom zeker stijlinspiratie voor jouw keuken opdoen in één van onze showrooms! Kijk rustig rond, vind wat jou aanstaat en aarzel niet om stijladvies te vragen aan één van onze keukenexperts. Onze toonzaalmodellen zullen je helpen om een beeld te krijgen van de keuken bij jouw thuis, waardoor je makkelijker jouw droomkeuken kiest.

Vind je èggo-showroom