Ben je op zoek naar een kleine uitgeruste keuken? Ontdek de èggo-keukens op maat. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes, en verrassen met hun vele slimme opbergmogelijkheden en hun vele afwerkingsmogelijkheden. Of je nu in een studio woont, een klein appartement of een kleine woning, ontdek al onze tips om je ruimte optimaal te benutten.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kleine keukens

Touch Aqua & Speed Eiken Virgina START

2.889 €

Touch Aqua & Speed Eiken Virgina START

Speed Magnolia / Eiken Virgina START

2.190 €

Speed Magnolia / Eiken Virgina START

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

3.990 €

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

De kleine keukens van èggo: keukens speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes

èggo, dat is de belofte van een geslaagde start. Ons aanbod: kleine, goed uitgeruste en goedkope keukens, eenvoudig, slim en mooi, ideaal voor in kleine ruimtes en met sprankelende kleuren, zonder toegevingen op het vlak van kwaliteit.

Een moderne uitgeruste keuken voor kleine ruimtes, het is mogelijk!

De keukens van èggo houden rekening met de beperkingen van kleine ruimtes zonder in te boeten op het vlak van design. Elke centimeter optimaal benutten hoeft niet ten koste te gaan van jouw keukenwensen. Ontdek bij èggo meerdere stijlen en ideeën voor kleine en trendy keukens. 

Een grootse minikeuken

Iedereen droomt er wel eens van om een ruimte groter te maken, zeker in een kleine woning of in een studio. Bij een beperkte ruimte telt elke vierkante centimeter: een optimale benutting en ergonomie staan dan ook centraal bij het ontwerp van een kleine keuken. Droom je van een mooie keuken met meerdere opbergelementen, maar word je wanhopig door de beperkte ruimte? èggo ontwerpt kasten op maat zodat je alles gemakkelijk kan opbergen en elke zone, zelfs de meest krappe, kan gebruiken.

Wie moderne uitgeruste keuken zegt, zegt inbouwtoestellen. De Start-keukens moderniseren je interieur met intelligente en praktische apparatuur die perfect past binnen de ruimte en voldoet aan jouw noden.

Inspiratie nodig voor het ontwerp van je droomkeuken in een kleine ruimte? Lees onze tips en tricks om plaats te winnen en een aangename keuken te creëren.

 

Vertrouw ons

Onze experts
tot je dienst

Hoe hoog moeten de meubelen zijn? Waar plaats ik mijn vaatwasmachine? Hoe kies ik de juiste oven? Kan ik een eethoek plaatsen of niet? Moet ik voor legplankjes kiezen? Tal van vragen die opduiken bij het ontwerpen van een keuken. Onze experts staan je bij met raad en daad bij de verwezenlijking van je interieurproject. Kom inspiratie opdoen in onze showrooms.

Een afspraak maken

Ontwerp nu
je keuken in 3D!

Stel je toekomstige keuken samen in slechts enkele klikken: eenvoudig, intuïtief en leuk. Kies een stijl, geef de afmetingen in en laat alles gebeuren! Kies je favoriete opstelling en deel alles met je vrienden, of leg de laatste hand aan je ontwerp in de winkel. Klaar voor de start?

Starten