Ontdek de kleine uitgeruste keukens èggo : kleine keukens, goed uitgerust en niet duur, ideaal voor in kleine ruimtes.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kleine keukens

Touch Aqua & Speed Eiken Virgina START

2.889 €

Touch Aqua & Speed Eiken Virgina START

Speed Magnolia / Eiken Virgina START

2.190 €

Speed Magnolia / Eiken Virgina START

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

3.990 €

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

De keukencollectie voor kleine ruimtes​

Ontdek alle kleine keukens

 

Èggo, dat is de belofte van een geslaagde start. Kleine keukens, goed uitgerust en niet duur, eenvoudig en intelligent ontworpen. Ideaal voor in kleine ruimtes en met sprankelende kleuren, zonder toegevingen op het vlak van kwaliteit.

Een moderne uitgeruste keuken voor kleine ruimtes, het is mogelijk!

De Startcollectie by èggo speelt in op de beperkingen van kleine ruimtes zonder in te boeten aan design. Elke centimeter zo goed mogelijk benutten, betekent niet dat je toegevingen moet doen in smaak. Ontdek bij èggo meerdere stijlen en ideeën voor kleine trendy keukens. 

Een grootse minikeuken

Bij een beperkte ruimte is elke beschikbare m2 waardevol: een optimale benutting en ergonomie staan dan ook centraal bij het ontwerp van een kleine keuken. Je droomt van een ingerichte keuken met meerdere opbergelementen, maar de beperkte ruimte maakt je wanhopig? Eggo ontwerpt kasten op maat zodat je alles gemakkelijk kan opbergen en elke zone, zelfs de meest krappe, kan gebruiken.

Wie moderne uitgeruste keuken zegt, zegt inbouwtoestellen. De Start-keukens moderniseren je interieur met intelligente en praktische apparatuur die perfect past binnen de ruimte en voldoet aan jouw noden.

Inspiratie nodig voor het ontwerp van je droomkeuken in een kleine ruimte? Lees onze tips en tricks om plaats te winnen en een aangename keuken te creëren.

Vertrouw ons

Onze experts
tot je dienst

Hoe hoog moeten de meubelen zijn? Waar plaats ik mijn vaatwasmachine? Hoe kies ik de juiste oven? Wanneer je een keuken ontwerpt, stel je je wel duizend vragen. Onze experts staan je bij met raad en daad.

Een afspraak maken

Ontwerp nu
je keuken in 3D!

Stel je toekomstige keuken samen in slechts enkele klikken: eenvoudig, intuïtief en leuk. Kies een stijl, geef de afmetingen in en laat alles gebeuren! Kies je favoriete opstelling en deel alles met je vrienden, of leg de laatste hand aan je ontwerp in de winkel. Klaar voor de start?

Starten