Ben je op zoek naar een kleine uitgeruste keuken die zowel mooi, modern als praktisch is en dat voor een betaalbare prijs? Ontdek de èggo-keukens op maat tegen een voordelige prijs. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes en verrassen met hun vele slimme opbergmogelijkheden en hun vele afwerkingsmogelijkheden. Of je nu in een studio, een klein appartement of een kleine woning woont, onze keukenmeubels op maat zijn de ideale oplossing om elke vierkante centimeter van je ruimte optimaal te benutten!

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kleine keukens

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

5.990 €

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

De kleine keukens van èggo: keukens speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes

èggo, dat is de belofte van een uitgeruste droomkeuken, zelfs in de kleinste ruimtes. Onze keukenmeubels op maat bieden een grote keuze aan kleuren en afwerkingen. En de kleine extra? Deze keukens zijn uiterst betaalbaar, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Een moderne uitgeruste keuken voor kleine ruimtes, het is mogelijk!

De keukens van èggo houden rekening met de beperkingen van kleine ruimtes, zonder in te boeten op het vlak van design en voor jouw persoonlijke stijl. Dankzij een inrichting waar tot in de kleinste details over is nagedacht, vindt elk meubel zijn plekje en is er voor elk voorwerp een opbergplaats. Elke centimeter optimaal benutten hoeft niet ten koste te gaan van de wensen voor jouw keuken. Ontdek bij èggo ons gamma keukenmeubels. We bieden meerdere stijlen en ideeën voor kleine en trendy keukens, en dat voor elke smaak en elk budget. 

Een grootse minikeuken

Droom je van een ruime keuken maar woon je in een studio of kleine woning? Dan is een juiste plaatsing van de meubels essentieel. Bij een beperkte ruimte telt elke vierkante centimeter: een optimale benutting en ergonomie staan dan ook centraal bij het ontwerp van een kleine keuken. Daarom ontwerpt èggo keukenmeubels en kasten op maat in de afwerking van jouw keuze, zodat je alles gemakkelijk in je keuken kan opbergen en elke zone, zelfs de meest krappe, kan benutten. Dus waarom zou je nog een abnormaal grote keuken wensen als een kleine, superpraktische en handige keuken je alles biedt wat je nodig hebt?

Zonder de apparatuur te vergeten

Wie moderne uitgeruste keuken zegt, zegt inbouwtoestellen. Met onze kleine keukens moderniseer je je interieur met intelligente en praktische apparatuur die perfect binnen de oppervlakte van je ruimte past. Of je nu op zoek bent naar een oven, dampkap, fornuis, koelkast of vaatwasser, bij ons vind je de perfecte configuratie om een mooi geheel te vormen met je keukenmeubels op maat.

Inspiratie nodig voor het ontwerp van je betaalbare droomkeuken in een kleine ruimte? Lees onze tips en tricks om plaats te besparen en een aangename en praktische keuken te creëren.

 

Advies

Enkele tips voor de inrichting van je kleine keuken

Een kleine keuken inrichting is soms een hele uitdaging. Gelukkig staan onze èggo-experts voor je klaar om je te begeleiden! Van de kleurkeuze tot slimme kastoplossingen, wij hebben tal van decoratie-ideeën voor jou!

Ons beste advies

Een keukeneiland in een kleine keuken: Graag, maar hoe?

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Onze inrichtingstips om de ruimte van een kleine keuken optimaal te benutten

Lees het vervolg
Lees het vervolg
Vertrouw ons

Onze experts
tot je dienst

Hoe hoog moeten de meubels van je uitgeruste keuken zijn? Welke kastfronten moet ik kiezen? Waar plaats ik mijn huishoudtoestellen? Hoe kies ik de juiste oven? Kan ik een op maat gemaakte eethoek plaatsen of niet? Moet ik voor legplankjes kiezen? En vooral: hoeveel kost de keuken van mijn dromen? Tal van vragen die opduiken bij het ontwerpen van een keuken. Onze experts helpen je bij je keuze en helpen je je interieurproject vorm te geven. Kom keukeninspiratie opdoen in een van onze showrooms in heel België.

Een afspraak maken

Ontwerp nu
je keuken in 3D!

Stel je nieuwe uitgeruste keuken in slechts enkele klikken samen: eenvoudig, intuïtief en leuk. Kies een stijl, geef de gepersonaliseerde afmetingen in en laat je inspireren door onze uitgebreide keuze aan kleuren en hoogstaande afwerkingen! Kies je favoriete opstelling en deel alles met je vrienden, of leg de laatste hand aan je ontwerp in de winkel. Klaar voor de start?

Je project starten