Ben je op zoek naar een kleine uitgeruste keuken die zowel mooi, modern als praktisch en bovendien goedkoop is? Ontdek de èggo-keukens op maat tegen een voordelige prijs. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes en verrassen met hun vele slimme opbergmogelijkheden en hun vele afwerkingsmogelijkheden. Of je nu in een studio, een klein appartement of een kleine woning woont, ontdek al onze tips om je ruimte optimaal te benutten met keukenmeubels op maat!

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kleine keukens

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

5.990 €

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

De kleine keukens van èggo: keukens speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes

èggo, dat is de belofte van een geslaagde start. Ons aanbod: kleine, goed uitgeruste en goedkope keukens, eenvoudig, slim en mooi, ideaal voor in kleine ruimtes en met sprankelende kleuren, zonder toegevingen op het vlak van kwaliteit.

Een moderne uitgeruste keuken voor kleine ruimtes, het is mogelijk!

De keukens van èggo houden rekening met de beperkingen van kleine ruimtes, zonder in te boeten op het vlak van design. Dankzij een inrichting waar tot in de kleinste details over is nagedacht, vindt elk meubel zijn plekje en is er voor elk voorwerp een opbergplaats. Elke centimeter optimaal benutten hoeft niet ten koste te gaan van jouw keukenwensen. Ontdek bij èggo ons gamma keukenmeubels. We bieden meerdere stijlen en ideeën voor kleine en trendy keukens, en dat voor elke smaak en elk budget. 

Een grootse minikeuken

Iedereen droomt er wel eens van om een ruimte groter te maken, zeker in een kleine woning of in een studio. Helaas kunnen we de muren niet naar achteren duwen. Vandaar het belang van een juiste plaatsing van de meubels. Bij een beperkte ruimte telt elke vierkante centimeter: een optimale benutting en ergonomie staan dan ook centraal bij het ontwerp van een kleine keuken.

Droom je van een mooie en praktische uitgeruste design-keuken met meerdere opbergelementen, maar word je wanhopig door de beperkte ruimte? èggo ontwerpt keukenmeubels en kasten op maat in de afwerking van jouw keuze, zodat je alles gemakkelijk kan opbergen en elke zone, zelfs de meest krappe, kan benutten.

Zonder de apparatuur te vergeten

Wie moderne uitgeruste keuken zegt, zegt inbouwtoestellen. De Start-keukens moderniseren je interieur met intelligente en praktische apparatuur die perfect binnen de oppervlakte van je ruimte past. Oven, dampkap, fornuis, koelkast of vaatwasser: naargelang je behoeftes vinden we de meest geschikte inrichting volgens de keukenmeubels van jouw voorkeur.

Inspiratie nodig voor het ontwerp van je betaalbare droomkeuken in een kleine ruimte? Lees onze tips en tricks om plaats te besparen en een aangename en praktische keuken te creëren.

 

 

Vertrouw ons

Onze experts
tot je dienst

Hoe hoog moeten de meubels zijn? Welke kastfronten moet ik kiezen? Waar plaats ik mijn huishoudtoestellen? Hoe kies ik de juiste oven? Kan ik een eethoek plaatsen of niet? Moet ik voor legplankjes kiezen? Hoeveel kost de keuken van mijn dromen? Tal van vragen die opduiken bij het ontwerpen van een keuken. Onze experts helpen je bij je keuze en helpen je je interieurproject vorm te geven. Kom keukeninspiratie opdoen in een van onze showrooms in heel België.

Een afspraak maken

Ontwerp nu
je keuken in 3D!

Stel je nieuwe keuken in slechts enkele klikken samen: eenvoudig, intuïtief en leuk. Kies een stijl, geef de afmetingen in en laat je inspireren! Kies je favoriete opstelling en deel alles met je vrienden, of leg de laatste hand aan je ontwerp in de winkel. Klaar voor de start?

Je project starten