Droom je van een gezellige keuken die je meeneemt naar de zachte plattelandssfeer? De cottage-collectie wordt gekenmerkt door kastdeuren met een licht reliëf en stijlvolle handgrepen. Ze vormt op meesterlijke wijze de belichaming van je lifestyle. Deze charmante keukens in chique en rustieke stijl overladen je interieur met een warme sfeer.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze landelijke keukens

Sylt noir

5.690 €

Sylt noir

Credo Alpin Wit

8.090 €

Credo Alpin Wit

Chalet Wit

11.290 €

Chalet Wit

Sylt Zwart

13.590 €

Sylt Zwart

Chalet Zand

15.790 €

Chalet Zand

York Zijdegrijs

13.590 €

York Zijdegrijs

Onze alle landelijke keukens

Het effect van een landhuis, zelfs in de stad

Werkbladen en tafels in onbewerkt of massief hout hebben niet afgedaan. Integendeel, nooit eerder waren ze zo modern. Ideaal om een cosy chic-look te creëren. De houten keuken blijft tijdloos en is nog steeds even aantrekkelijk! Ga voor de Engelse cottage-stijl van een plattelandswoning met zijn zachte kleuren zoals mat wit, beige of zijdegrijs, of richt je keuken in als een berghut. Ongeacht welk ontwerp je kiest, wij adviseren je tijdens je hele interieurproject, om zo de keuken te ontwerpen waar je altijd van hebt gedroomd.

Waarom geen kroeg-effect?

Een landelijke look blijft niet beperkt tot rustieke keuken met massieve eik! Voor een keuken met de allures van een chique bistro, kan je ook opteren voor materialen zoals leisteen of zwart hout. Het neusje van de zalm? Werk de fronten van je meubels af in mat zwart en een werkblad in warm hout, waarbij de bakstenen zichtbaar blijven in de muur.

Talrijke kleuren en afwerkingen

De èggo-keukens in landelijke stijl

Onze cottage-keukens laten natuurlijke materialen tot hun recht komen. Of je nu van zachte tinten houdt of juist van diep zwart, of een keuken zoekt in eik, dan wel met leisteeneffect: bij ons vind je je stijl tot in de kleinste details!

Ontdek alle afwerkingen

Moderne toestellen

Rustiek wil niet zeggen dat ook de toestellen uit de XIXde eeuw stammen! De èggo-keukens in landelijke stijl verzoenen de elegantie van de landelijke stijl met eigentijdse technologie. Voor al je toestellen werken we samen met de grootste namen uit de sector, zoals Bosch, AEG, Whirlpool, Smeg, Miele… Zo profiteer je van het ontwerp van een plattelandswoning of berghut, met het comfort van een moderne keuken.

Ontdek alle toestellen

Alle soorten handgrepen voor je keukenmeubels

Wie een aangename landschapssfeer wil bereiken, moet rekening houden met elk detail. Om de stijl van je landelijke keuken compleet te maken, gaat er niets boven mooie handgrepen! Wij stellen je een erg ruim aanbod met verschillende modellen voor. Bij ons vindt je handgrepen in alle groottes, alle vormen en alle kleuren.

Ontdek al onze handgrepen

Hulp nodig om uw cottage-keuken in te richten?

Je zit vol ideeën voor je toekomstige landelijke keuken, maar je weet niet hoe je ze om te zetten in je interieur? Je wilt het advies van een keukenspecialist om zeker te zijn dat je de juiste keuze maakt? Bij èggo begeleiden we je tijdens het hele bouw- of renovatieproject. Omdat het comfort en het welzijn van je gezin ons na aan het hart liggen, denken we aan het kleinste detail, zodat je keuken volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Een afspraak maken