Keukenafwerking kiezen?
Kies uit onze verschillende soorten keukenafwerking

De afwerking van je nieuwe keuken kiezen? Bij Èggo kies je uit verschillende afwerkingen voor jouw keuken. Ontdek al onze keukens: laminaatkeukens, houten keukens, keukens in allerlei kleuren en texturen, matte of hoogglans keukens, met vlakke deurpanelen of met lijstwerk, … Laat je inspireren!

De afwerking van je keuken kiezen is zeker niet gemakkelijk. Het moet namelijk passen binnen de rest van jouw interieur en je moet je er goed in voelen, aangezien je toch veel tijd doorbrengt in de keuken.

Bij èggo kan je je keukenafwerking volledig zelf samenstellen volgens jouw smaak. Voor een volledig keuken op maat kan je daarom kiezen uit verschillende afwerkingen voor fronten, handgrepen, werkbladmaterialen en kleuren.

Lees hieronder alle informatie over de verschillende soorten keukenafwerking en bedenk de keuken die bij jou past!

Èggo kiest voor Kwaliteit!

Keukenafwerking: de fronten

Voor de fronten van jouw èggo keuken kies je uit twee collecties: modern en landelijke. De landelijke-modellen zijn eerder landelijk, met lijstwerk of deuren met een groevenpatroon en in sobere kleuren zoals wit, beige, grijs, houteffect of zwart. De moderne modellen hebben dan weer gladde oppervlakken in allerlei mogelijke kleuren en looks (beton, hout, …) zodat ze helemaal opgaan in jouw interieur. Je kunt de twee collecties natuurlijk ook combineren en spelen met verschillende stijlen en afwerkingen. Met al deze verschillende afwerkingen kan je de keuken van je dromen zelf samenstellen!

Om een originele toets te geven aan jouw keuken kan je kiezen voor een betonlook in wit of grijs, of met een brons- of keramiekeffect. Je kan ook kiezen voor een gedurfde kleur zoals groen, lichtblauw of rood om delen van je keuken in de kijker te zetten.

Kom langs in een van onze showrooms waar je alle kleuren en afwerkingen terugvindt, en laat jouw keuze tot leven komen!

Keukenafwerking: de handgrepen

Het lijkt misschien slechts een klein detail, maar de juiste keuze en plaatsing van de handgrepen in jouw keuken zijn uitermate belangrijk! Het draagt bij aan de uiteindelijke look van jouw keuken en het kan jouw keuken naar een hoger niveau tillen.
Èggo heeft meer dan 80 verschillende modellen van handgrepen in de aanbieding, gaande van horizontaal tot verticaal of discreet geïntegreerd. Je vindt steeds de beste handgreep bij het model en de kleuren van de keukenkasten.

Wil je discrete handgrepen, dan kan je opteren voor profielhandgrepen: gleuven in de deuren die dienstdoen als handgrepen. Ze zijn beschikbaar in meerdere kleuren en afwerkingen en maken op een heel lichte, discrete manier deel uit van de lijnen in jouw keuken.

Je kan ook kiezen voor een echte keuken zonder handgrepen dankzij een profiel dat geïntegreerd is in het corpus van het meubel. Dat profiel bestaat in meerdere afwerkingen (inox, wit, zwart, magnolia, …). De èggo-keukens zonder handgrepen hebben een vloeiende esthetische uitstraling met perfecte lijnen en een ideale ergonomie. Zo krijg je een keuken met extra gebruiksplezier en comfort die jaren meegaat en toch tijdloos blijft.

Voeg daarbij nog een persoonlijke toets aan je keuken door te kiezen voor gleuven in andere kleuren dan die van de meubelfronten. Stel je een witte keuken voor met grijze gleuven of een keuken in houteffect met zwarte gleuven.

Kies voor een maatkeuken die bij jou past: dankzij de verschillende afwerkingen van de fronten en profielen krijg je heel veel combinatiemogelijkheden. Èggo blijft trouw aan zijn belofte van betaalbaar design, en biedt in België greeploze keukenmodellen tegen unieke prijzen!

Keukenafwerking: de werkbladen

Het werkblad speelt een belangrijke rol in je keuken aangezien het plaats biedt aan de werkruimte, de kookplaat en de spoelbak en tegen een stootje moet kunnen. Bovendien zal je er vaak je eten op bereiden, dus het is bestand tegen krassen, schokken en grote temperatuurverschillen. Het is dan ook zeer belangrijk om te kiezen voor het juiste materiaal maar ook de meest geschikte kleur en dikte van jouw ideale werkblad.

Èggo heeft 7 verschillende afwerkingen voor werkbladen waaruit je kan kiezen.

Vraag voor elk type werkblad meer informatie aan een èggo-adviseur.

Werkbladen in laminaat bestaan uit een spaanplaat in drie lagen en een ultraresistente afwerkingslaag!

Keukenafwerking: de werkbladkleuren

Welke materialen je ook kiest voor de afwerking, je hebt altijd heel wat mogelijkheden qua werkbladkleuren: effen kleuren, textuureffecten, massief hout of hyperrealistische houtimitaties. Geef jouw keuken de persoonlijkheid die hij verdient door een prachtig samenspel van kleurenpaletten te creëren met de kleuren van de vloer, de muren, het dressoir, de meubels en het werkblad. Laat verschillende kleuren samenvloeien of creëer net een contrast voor een persoonlijke touch.

Ontdek alle werkbladkleuren in de volgende categorieën:


 

Ontdek hier de verschillende effen laminaat kleuren voor je werkblad! 

Hoe de beste keukenafwerking kiezen? Ontdek onze tips

Maar hoe begin je nu aan het kiezen van je keukenafwerking? Ga je voor strak en modern of eerder voor warm en sfeervol? Bedenk de keuken die bij jou past! Hou hierbij zeker rekening met de kleuren van de muren en de vloer in je keuken, maar ook met de stijl van de andere ruimtes in je huis, vooral als je keuken bijvoorbeeld open is en een geheel vormt met de zitkamer.

Waarom zou je niet meteen ook je muren herschilderen in een nieuwe trendkleur? Ontdek de exclusieve collectie Sigma-kleuren die èggo speciaal voor jou heeft ontworpen! Ze passen perfect bij de kleurtinten van onze keukens en het palet telt wel 55 kleurnuances, mat of met hoogglansafwerking.

Welke keukenafwerking je ook kiest, je vindt altijd inspiratie in de èggo-catalogus. Doorblader hem nu online of haal hem gratis in al onze winkels.

Hoe kan je de verschillende keukenafwerkingen goed combineren?
Gratis stijladvies in
onze 49 keukenwinkels

Eggo geeft je met veel plezier gratis stijladvies voor de afwerking van je keuken. We gaan samen met jou op zoek naar de mooiste afwerkingen die beantwoorden aan jouw smaak, wensen en noden: de fronten, de best passende handgrepen, het meest geschikte materiaal voor jouw werkblad en de prachtigste werkbladkleuren. In je nieuwe keuken zal je tenslotte veel tijd doorbrengen, dus natuurlijk wil je dat hij mooi en functioneel is

Voor een harmonieus resultaat kan je je hoogglans keuken doen versmelten met de stijl in de rest van je woning. Je kan ook verschillende stijlen combineren. Durf contrasten te creëren door bijvoorbeeld glanzende en matte fronten te combineren. Of ga voor minimalisme met een hoogglans keuken zonder handgrepen en met dezelfde kleur voor alle afwerking – de kleur van de deuren, het werkblad, …

Kom langs in onze showrooms

Stijlinspiratie opdoen voor je keukenafwerking?

Kom zeker stijlinspiratie voor jouw keuken opdoen in één van onze showrooms! Kijk rustig rond, vind wat jou aanstaat en aarzel niet om advies te vragen aan onze keukenexperts. Onze toonzaalmodellen zullen je helpen om een beeld te krijgen van de keuken bij jou thuis, waardoor je de keuken kan kiezen de voor jou ideaal is.

 

Ik wens een afspraak​