Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Op je zoektocht naar een hoogwaardige keuken kan de prijs vaak een afknapper zijn. Maar niet bij je keukenspecialist èggo! De modellen uit onze Volg-je-Droomcollectie zijn speciaal bedacht voor de meest veeleisende mensen die op zoek zijn naar een luxueuze keuken op maat en tegelijkertijd hun budget onder controle willen houden. Onze belofte? Een innovatief design en materialen van Duitse kwaliteit voor een volledig uitgeruste keuken tegen een betaalbare prijs. Bij èggo vind je de keuken van je dromen die is aangepast aan jouw levensproject, ongeacht je stijl!

Een volledig uitgeruste keuken met alle opties,
daar doen we alles voor!

Chalet Zand

15.790 €

Chalet Zand

Rustieke zijdegrijs

14.990 €

Rustieke zijdegrijs

Moderne Wit

10.990 €

Moderne Wit

De mooiste afwerkingen voor je droomkeuken van topkwaliteit

Met de keukens uit onze Volg-je-Droomcollectie zijn we erin geslaagd om het allerbeste Italiaans design te combineren met de beste Duitse kwaliteit. Onze modellen uitgeruste keukens bieden de knapste afwerkingen, stevige materialen, de nieuwste snufjes en chique accessoires. Dat alles volledig op maat en personaliseerbaar, zodat jij je hoogstaande design-keuken kunt maken volgens je eigen smaak.

Ontdek onze afwerkingen en fronten

Superchique accessoires en het allerbeste op het vlak van toestellen

Droom je van een keuken met geïntegreerde wijnkast, meubels in strak design of een chique landelijke stijl met luxe afwerking? Dit alles ligt binnen handbereik. Ben je op zoek naar wat exclusievere keukenaccessoires, zoals houten lade-indelingen, oplossingen om je afval te sorteren of perfect geïntegreerde ledverlichting in je meubels? Verwen jezelf. Dat alles en nog veel meer krijgt je met de highend-keukens van èggo. 

De keukens uit de Volg-je-Droomcollectie bieden ook de mogelijkheid om je keukenruimte aan te kleden met een werkblad van steen, composiet of Corian voor je mooie kookeiland en uit te rusten met topapparatuur die de nieuwste kook- of koeltechnologieën combineert met de mooiste designs. Zo kun je moeiteloos wedijveren met de grootste chef-koks ter wereld, en dat in eigen huis!

Ik ontdek

Jouw tevredenheid is onze prioriteit

Heb je altijd gedroomd van een luxueuze en handige uitgeruste design-keuken? Geef toe aan je verlangens en behoeften en investeer slim. Want ook de prijs van onze ingerichte keukens uit de Volg-je-Droomcollectie zal je weten te verleiden, mét de zekerheid dat je nooit te veel uitgeeft.

Onze keukenspecialisten begeleiden je bij je project op maat. Ze luisteren naar je behoeften en realiseren samen met jou het interieur van je dromen. Dat verandert het leven!

Dus go voor èggo!

Wil je graag meer weten over de voordelen van èggo? Vertrouw op ons, en wel om volgende redenen:

. go voor verlengde garantie
10 jaar all-in-garantie / 25 jaar op bewegende onderdelen.
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit.
. go voor jouw budget
We respecteren steeds je budget.
. go voor maatwerk
Interieuroplossingen voor het hele huis.
. go voor kwaliteit
Meubels van Duitse productie!

ÈGGO, WÁT EEN VERANDERING

Welke èggo-keuken verandert zonder enige twijfel je leven? 

Maak een afspraak