Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Op je zoektocht naar een hoogwaardige keuken kan de prijs vaak een afknapper zijn. Maar niet bij èggo! De Volg-je-Droomcollectie is speciaal bedacht voor de meest veeleisende mensen die op zoek zijn naar luxe uitstraling en tegelijkertijd hun budget onder controle willen houden.

Een volledige optie keuken, die
de kleinste gerechten in de grootste

Chalet Zand

15.790 €

Chalet Zand

Rustieke zijdegrijs

14.990 €

Rustieke zijdegrijs

Moderne Wit

Moderne Wit

De mooiste afwerkingen voor je droomkeuken

Compleet uitgeruste keukens met de fijnste afwerking, de nieuwste snufjes en de stijlvolste details. Met onze Volg-je-Droomkeukens is het ons gelukt Italiaans topdesign te verzoenen met de beste Duitse kwaliteit.

Ontdek onze afwerkingen en fronten

Vertel ons je droom en èggo laat hem uitkomen, met luxueuze keukens, unieke toebehoren en de meest prestigieuze apparatuur

Droom je van een wijnkast, een strak design of een bourgondische sfeer? Ben je op zoek naar wat exclusievere accessoires, zoals houten lade-indelingen, eenafvalscheidingssystemeem of LED-verlichting die perfect in je meubels is ingebouwd? Verwen jezelf. Keukens uit de Volg-je-Droomcollectie bieden ook de mogelijkheid om je keuken aan te kleden met een stenen, composiet of Corian werkblad voor je mooie kookeiland en uit te rusten met topapparatuur die de nieuwste kook- of koeltechnologieën combineert met de mooiste designs.

Ik ontdek

Jouw tevredenheid is onze prioriteit

Geef toe aan je verlangens en behoeften en investeer slim. Want ook de prijs van onze ingerichte keukens uit de Volg-je-Droomcollectie zal je weten te verleiden. Wil je meer weten over onze garanties en de kwaliteit van èggo? Dit zijn de redenen waarom je ons vertrouwt.

Dus go voor èggo!

. go voor verlendge garantie
10 jaar all-in/25 jaar op bewegende onderdelen,
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit,
. go voor jouw budget
We respecteren je budget altijd,
. go voor maatwerk
In het hele huis
. go voor kwaliteit
Duitse fabrikant!

ÈGGO, WÁT EEN VERANDERING

Welke èggo-keuken verandert zonder enige twijfel je leven? 

Maak een afspraak