Een keuken die bij je past

Ben je op zoek naar kwalitatief en stijlvol maatwerk dat aan al je wensen voldoet? Kijk niet verder dan onze Volg-je-Hartcollectie, een collectie waarin we al onze knowhow als keukenontwerpers hebben ingezet om samen met jou hét project vorm te geven dat bij je past.

Een ontwerp op maat

Of je nu op zoek bent naar een strakke, cottage of eigentijdse keuken, onze ontwerpers staan voor je klaar met advies en ervaring voor een optimale inrichting van je ruimte, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Zij kunnen je ook wegwijs maken in onze ruime keuze aan kleuren, materialen, werkbladen en kastfronten... de combinaties zijn oneindig om je een unieke keuken op maat te laten maken.

Ontdek onze afwerkingen en fronten

Een keuken voor je leven en voor elke wens

Trendy Aqua

8.690 €

Trendy Aqua

Moderne Hout

Moderne Hout

Sylt Zwart

13.590 €

Sylt Zwart

Speciaal afgesteld op je behoeften

Zoals altijd bij èggo worden de keukens uit de Volg-je-Hartcollectie ontworpen door specialisten en geplaatst door onze vakmensen, en dit steeds tegen een scherpe prijs. Dus waarom aarzelen? Er is al een èggo keuken in de Volg-je-Hartcollectie vanaf €8.000.  Wil je een keuken-eiland? Grote lades? Het kan allemaal met de keukens uit de Volg-je-Hartcollectie.

Ontdek

Onze keukenstijlen

Strakke kleuren, rechte lijnen, harmonieën en eenvoud, de hedendaagse keukens van èggo zijn de weerspiegeling van ons dagelijkse leven. Laat je verleiden door hun strakke en moderne design.

Ontdek onze moderne keukens

Over èggo

Bij èggo vinden we dat we allemaal af en toe verandering nodig hebben. Een kleine of grote verandering, om ons leven te veranderen. En wat als een ander interieur ook een andere richting aan je leven gaf?

Verder lezen

Oplossingen voor het hele huis

En dankzij onze knowhow op het gebied van interieurvormgeving biedt èggo nu ook maatwerk voor het hele huis. Zo kun je al je ruimtes in je eigen stijl inrichten, van keuken tot woonkamer, van dressing tot badkamer.

Dus go voor èggo!

. go voor verlendge garantie
10 jaar all-in/25 jaar op bewegende onderdelen,
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit,
. go voor jouw budget
We respecteren je budget altijd,
. go voor maatwerk
In het hele huis
. go voor kwaliteit
Duitse fabrikant!

ÈGGO, WÁT EEN VERANDERING

Welke èggo-keuken verandert zonder enige twijfel je leven? 

Maak een afspraak