Een keuken die bij je past

Ben je op zoek naar kwalitatief en stijlvol maatwerk dat aan al je wensen voldoet? Zoek niet verder: deze droomkeuken zit in onze Volg-je-Hartcollectie, een collectie waarin we al onze knowhow als keukenontwerpers hebben gestoken om samen met jou het project vorm te geven dat bij je past.

Een ontwerp op maat

Of je nu op zoek bent naar een strakke, cottage of eigentijdse keuken, onze ontwerpers staan voor je klaar met advies en ervaring voor een optimale inrichting van je ruimte. En omdat wij enkel keukens maken waar jij je goed voelt, biedt èggo je tal van personalisatiemogelijkheden. Onze keukenspecialisten maken je ook wegwijs in onze ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen, zowel voor je werkblad als voor je kastfronten... De combinaties zijn oneindig om je een unieke en mooie keuken op maat te laten maken.

Ontdek onze afwerkingen en fronten

Een keuken voor je leven en voor elke wens

Trendy Aqua

9.990 €

Trendy Aqua

Moderne Hout

7.190 €

Moderne Hout

Sylt Zwart

13.590 €

Sylt Zwart

Een keuken aangepast aan je behoeften

Zoals altijd bij èggo worden de keukens uit de Volg-je-Hartcollectie ontworpen door specialisten en geplaatst door onze vakmensen, en dit steeds tegen een scherpe prijs. Dus waarom aarzelen? Er is al een èggo keukenmodel in de Volg-je-Hartcollectie vanaf € 8.000.  Wil je een keukeneiland? Grote lades? Een ruim werkblad? Elektrotoestellen? Het kan allemaal met de keukens uit de Volg-je-Hartcollectie.

Ontdek onze keukenmeubels

Onze keukenstijlen

Strakke kleuren, rechte lijnen, harmonieën en eenvoud, de hedendaagse keukens van èggo zijn de weerspiegeling van ons dagelijkse leven. Laat je verleiden door hun strakke en moderne design.

Ontdek onze moderne keukens

Over èggo

Bij èggo vinden we dat we allemaal af en toe verandering nodig hebben. Een kleine of grote verandering, om ons leven te veranderen. En wat als een ander interieur ook een andere richting aan je leven gaf?

Verder lezen

Oplossingen voor het hele huis

Dankzij onze knowhow op het gebied van interieurvormgeving biedt èggo nu ook maatwerk voor het hele huis. Zo kun je elke ruimte in je eigen stijl inrichten, van keuken tot woonkamer, van dressing tot badkamer: een moderne, rustieke of klassieke stijl… Jij beslist!

Dus go voor èggo!

Wil je graag meer weten over de voordelen van èggo? Vertrouw op ons, en wel om volgende redenen:

. go voor verlengde garantie
10 jaar all-in-garantie / 25 jaar op bewegende onderdelen.
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit.
. go voor jouw budget
We respecteren steeds je budget.
. go voor maatwerk
Meubels voor het hele huis.
. go voor kwaliteit
Meubels van Duitse productie!

ÈGGO, WÁT EEN VERANDERING

Welke èggo-keuken verandert zonder enige twijfel je leven? 

Maak een afspraak