Keukenkranen:
huwelijk tussen stijl en gebruik

Ingebouwde straalkop of uittrekbare straalkop, variabel debiet, draaibare uitloop op slang en zelfs inklapbare kranen zodat je een raam kunt openen voor de gootsteen: er bestaan tal van modellen die perfect passen bij de vormgeving van je keuken. Èggo heeft duurzame en betrouwbare kranen geselecteerd die goed bestand zijn tegen kalkaanslag, lekdicht zijn en langdurig functioneren.

Heb je een mengkraan nodig? Is je keuken beter geschikt voor een gegoten kraan of een opzetkraan? Naar welke stijl gaat je voorkeur uit: retro, modern of design? Wat je wensen ook zijn, wij begeleiden je en helpen je om de beste keuze te maken. Ons uitgebreide aanbod van keukenkranen garandeert een perfecte afwerking van je schoonmaakvlak en bied je een onbetwistbaar gebruikscomfort.

Ontdek de kraan die past bij je droomkeuken!

De gootsteen:
een accessoire dat aandacht verdient

De gootsteen neemt in de keuken belangrijke taken voor zijn rekening: beurtelings in contact met etenswaren en onderworpen aan grote thermische verschillen; hij moet ook bestand zijn tegen scherpe voorwerpen, vetten en zuren. Eén spoelbak, anderhalve of twee spoelbakken, met of zonder afdruiprek, ingebouwd in het aanrecht of verzonken voor een mooie afwerking, … Esthetische en functionele aspecten moeten met elkaar in evenwicht zijn.

Welke materialen moet je kiezen voor uw gootsteen? Naast inox dat het meest wordt aangewend in onze keukens, bestaan er tal van alternatieven met een modern design, zoals gootstenen in keramiek, in graniet, in giethars, … Ben je eerder traditioneel gezind of zoek je iets origineels zoals een gootsteen in mat zwart? Bij ons vind je altijd een oplossing op maat.

 

Voor je spoelbak heeft èggo betrouwbare partners geselecteerd

Laat je inspireren

Gootsteen en kranen moeten op elkaar zijn afgestemd maar moeten ook perfect samengaan met de stijl van je keuken. Bij ons vind je een ruim aanbod aan materialen en kleuren met alle nieuwste trends van het moment.

Enkele tips & tricks

Ontdek al onze modellen van uitgeruste keukens

Een kennismaking