Kranen: stijlvol èn makkelijk
in gebruik, het kan!

Een ingebouwde handdouche, verschillende debieten, een draaibare uitloop op slang, en zelfs een afneembare kraan om het raam aan de spoelbak te kunnen openen: er bestaan heel wat modellen die perfect passen bij de stijl van je keuken. Èggo heeft robuuste en betrouwbare kranen geselecteerd, die daarbovenop nog kalkwerend en duurzaam zijn.

De spoelbak: een niet
te verwaarlozen accessoire

Aan de spoelbak handel je heel wat belangrijke keukentaken af: steeds weer contact met voedingswaren, grote warmteverschillen, scherpe voorwerpen, vet of zuur… daar moet hij allemaal tegen kunnen. Eén kuip, anderhalve kuip of twee kuipen, met of zonder vergiet, opbouw of onderbouw voor een fraaie afwerking, … de spoelbak moet zowel mooi als functioneel zijn, Nieuwe materialen zoals keramiek zijn moderne alternatieven voor inox of composiet.

 

Voor je spoelbak heeft èggo betrouwbare partners geselecteerd

Laat je inspireren

De kraan en de spoelbak moeten mooi bij elkaar passen, maar ook goed afgestemd zijn op de stijl van je keuken. Tegenwoordig kan je kiezen uit een brede waaier aan materialen en kleuren, volgens de trends van het moment.

Enkele tips & tricks
Keukens

Ontdek alle modellen van onze keukens

Op ontdekking