Volg je plan

Een kwalitatieve keuken voor een budgetvriendelijke prijs.
Volg je plan en verander je leven. èggo helpt je graag om een budgetvriendelijke oplossing te vinden voor je project. Professioneel advies vanaf het ontwerp t.e.m. de plaatsing van je keuken en dit met kwalitatieve,  voorgemonteerde meubelen, rechstreeks vanuit onze fabriek in Duitsland. Vanaf €4.000

Ontdek
Ontdek

Volg je hart

Functioneel design aan de beste prijs/kwaliteit op de markt.
Je hart volgen doe je samen met éggo. Een nieuwe, functionele designkeuken aan de beste prijs/kwaliteit op de markt, waar je de chef in jezelf naar boven laat komen. Vertel ons hoe we jouw leven kunnen veranderen, vandaag en voor nog vele culinaire jaren. Vanaf €8.000

 

Ontdek
Ontdek

Volg je droom

Topklasse aan een betaalbare prijs.
Vertel ons je droom en éggo laat hem uitkomen, met luxueuze keukens, unieke toebehoren en de meest prestigieuze apparatuur. Topklasse aan een betaalbare prijs ofwel het neusje van de zalm, die je leven zal veranderen. Vanaf € 15.000

 

 

Ontdek
Ontdek
En dat is nog niet alles

Persoonlijk advies

Èggo helpt je ook bij de keuze van je toestellen die aan je keuken een stijlvolle en natuurlijk ook functionele toets geven: de stoomoven of combimagnetron, de inductiekookplaat, de al dan niet ingebouwde afzuigkap, de koelkast van de laatste generatie met geventileerde koeling en laag verbruik, de vaatwasser ... ze zullen je dagelijks van pas komen, en hun keuze en hun indeling in de keuken (de fameuze werkdriehoek) verdienen het advies en de expertise van onze keukenontwerpers.

Kiezen van je toestellen

Onze keuken stijlen

Strakke kleuren, rechte lijnen, harmonieën en eenvoud, de hedendaagse keukens van èggo zijn de weerspiegeling van ons dagelijkse leven. Laat je verleiden door hun strakke en moderne design.

Ontdek onze moderne keukens

Een breed gamma met knappe afwerkingsmogelijkheden

èggo-keukens, dat zijn tal van modellen voor interessante prijzen en zonder toegevingen qua kwaliteit. De kasten van je uitgeruste keuken zijn vervaardigd uit stevige materialen en zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen de dingen des levens en bijgevolg jarenlang meegaan. Ontdek alle afwerkingsmogelijkheden, gaande van rustiek hout tot trendy wit of zelfs modern mat zwart.

Bekijk de afwerkingsmogelijkheden

Je moet kunnen rekenen
op je werkblad

Het werkblad heeft zijn naam goed gekozen. Het biedt plaats aan de kookplaat en de spoelbak, maar het is ook een plek waar hard wordt gewerkt. Het moet dus bestand zijn tegen krassen, klappen en thermische schokken. Neem de tijd om zorgvuldig het materiaal, de kleur en de dikte te kiezen, zodat je straks optimaal aan de slag kunt gaan. In ons grote gamma vind je gemakkelijk het model van je keuze, en dat voor de beste prijs. Ontdek snel de collectie.

Het juiste werkblad kiezen

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige uitgeruste keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer: simpelintuïtief en leuk. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, voeg een centraal eiland, een tafel en stoelen toe, … Kortom: ontwerp jouw ideale keuken! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je adviseur.

Met mijn ontwerp starten

Je gratis, handige online meetinstrument

Wil je de basis leggen voor je ontwerp? Leg dat potlood en papier maar opzij: teken je kamer rechtstreeks op onze site, dankzij ons online meetinstrumentDa’s makkelijk en gratis. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra je plan klaar is, stuur je het naar je èggo-expert. Een uitstekend vertrekpunt voor het verdere ontwerp van je keuken, tijdens je eerste bezoek op afstand.

Het online meetinstrument

Keukenverhalen