Je feestmenu knallend afsluiten met deze chocoladebom?
met Alexander Hendrickx

Dat Alexander Hendrickx straalt op het hockeyveld wisten we al … maar hoe brengt hij het er vanaf in een èggo-keuken? Samen met Roger bereidt hij er een chocoladebom die je feestmenu laat afsluiten met een knaller! 

Ontdek Roger's recepten

 

Een mega tompoes tijdens de feestdagen?
met Helle Vanderheyden

Actrice Helle Vanderheyden werd verliefd op de tompoes toen ze musical studeerde in Nederland. Maar wat vindt ze van Rogers feestversie van deze oer-Hollandse klassieker? Je ontdekt het terwijl ze hem samen bereiden in een èggo-keuken.

Brownie + kerststronk = dubbel feest! met Jens Fissers

Zelfs een healthy blogger als Jens Fissers kan tijdens de feestdagen niet weerstaan aan de verleiding van een royaal dessert. De chocolade fan wordt helemaal warm van de browniestronk die Roger met hem bereidt in een èggo-keuken.

Een misérable als feestelijk dessert? met Dorien Reynaert

Na De Buurtpolitie en Familie schittert actrice Dorien Reynaert vandaag in onze èggo-keuken, waar ze samen met Roger een kerststronk maakt gebaseerd op het klassieke misérable gebak. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden wordt het een feestelijk dessert om duimen en vingers bij af te likken. 

Doorblader de catalogus

Laat je inspireren door onze catalogus
Blader door onze online catalogus en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste keukentrends, onze collecties en de nieuwste technologische evoluties in de elektrische toestellen.

Ontdek onze catalogus

Roger van Damme: onze ambassadeur

Roger van Damme, sterrenchef en in 2017 beste patissier ter wereld, is ook èggo-ambassadeur. Bij Roger van Damme gaan zijn liefde voor gebak en zin voor perfectie hand in hand. In de culinaire wereld gaat hij zijn eigen weg: hij was eerst chef-patissier en werd daarna sterrenchef, een atypisch parcours. In de loop der jaren heeft hij een stevig zoet palmares en een kwaliteitsvol hartig repertoire opgebouwd.

Ontdek