Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Uitzonderlijke opening

ZONDAG 27/03

Onze winkels zijn open op zondag 27 maart. Dit is hét moment om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp. Al onze winkels verwelkomen je op zondag 27/03 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken
En als we nu ’s zouden verhuizen zónder te verhuizen!?

-30%* op je nieuwe keuken

Zin in iets nieuws? Wat als je nu eens met de keuken zou beginnen... Droom je van een open keuken, een massa opbergruimte, meer ergonomie of wil je gewoon graag trendy wonen... èggo geeft je een stevig duwtje in de rug om te verhuizen zonder te verhuizen, met 30% korting op je nieuwe keuken
*Zie voorwaarden in de winkel

Ik ontdek
En als we nu ’s zouden verhuizen zónder te verhuizen!?

-30%* op je nieuwe opbergoplossing

Zin in iets nieuws? En als je nu eens zou beginnen met nieuwe opbergruimte … Droom je van een dressing op maat, een nieuwe badkamer, een supertrendy- tv-meubel … èggo geeft je een stevig duwtje in de rug om te verhuizen zonder te verhuizen, met 30% korting op je nieuwe inrichting.
*Zie voorwaarden in de winkel

Ik ontdek
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog
Goede plannen in deze winkel

We verkopen deze toonzaalkeukens

Sylt Zwart

In èggo Sint-Stevens-Woluwe

20.195 €

12.117 €

Laser Steengrijs

In èggo Sint-Stevens-Woluwe

10.278 €

6.167 €