Kunstenaar Oli-B, niet te missen op Batibouw
 

"We staan er niet altijd bij stil, maar onze keuken is een ruimte is waarin we vaak lange tijd vertoeven", merkt de Belgische kunstenaar Oli-B op.

Deze ruimte is een centrale plaats in onze woning die zo in zekere zin de ziel van het huishouden omvat. De keuken staat namelijk voor veel meer dan zijn oorspronkelijke functie, het is een ruimte die vaak synoniem is voor vrijgevigheid en gezelligheid

Oli-B op Batibouw, op de èggo-stand

Oli-B zal zijn creativiteit de vrije loop laten met als canvas een witte keuken van èggo. Er is geen beter voorbeeld dan deze personalisatie om te benadrukken dat elke keuken van èggo uniek is. 


Oli-B speelt met kleur en zorgt
voor een verrassing door op Batibouw
eigenhandig een èggo-keuken
van 2,7 m te beschilderen.

De kunstenaar kon èggo met zijn bijzonder grafische en kleurrijke werk bekoren voor dit project. De krachtige en levendige kleuren die verwijzen naar de plantenwereld, sluiten naadloos aan bij èggo’s gevoeligheid voor natuur en milieu.

"Wij wilden hiermee herinneren aan het engagement dat èggo al jaren heeft voor het verkleinen van haar ecologische voetafdruk. Dit is trouwens ook de uitgelezen mogelijkheid om de huidige trend van de terugkeer van de natuur in onze interieurs in de verf te zetten".

De kunstenaar zal deze plantaardige wereld op zijn manier creëren, om de ruwe keuken om te vormen tot een waar kunstwerk.

Èggo moet nog beslissen wat er na het salon met de keuken zal gebeuren: 

"We hebben al nagedacht over een verkoop voor het goede doel, waarbij de opbrengst gaat naar onze Fondation Ëlleg, die werkt voor de kinderen van Senegal".

Afspraak op Batibouw om meer te weten te komen!

Batibouw 2019
Het resultaat van het werk van onze artiest Oli-B