Mijn favoriete ruimte in huis? De keuken natuurlijk! Daar word ik geïnspireerd, realiseer ik mijn culinaire creaties en laat ik ze graag proeven. Ik ben al een tijdje ambassadeur voor het merk èggo, een samenwerking die ik erg waardeer omdat ik me heel goed kan vinden in de waarden van dit familiebedrijf. Ik was heel enthousiast (en veeleisend!) toen ik naar de showroom van Aartselaar ging om mijn materialen te kiezen en mijn werkruimte uit te tekenen. De showroom is prachtig! In de stalenruimte vind je tientallen fronten, handgrepen, achterwanden en werkbladen! Ook het assortiment elektro is heel uitgebreid. Ik moet zeggen dat Nilsson, mijn èggo-raadgever, meteen begrepen had wat ik verwachtte. Ik had dan ook meteen het volste vertrouwen en voelde me goed omringd.

Ik heb graag een groot werkblad om te kunnen koken!

Nilsson respecteerde mijn keuze voor een groot centraal eiland met aan de ene kant de spoelbak, aan de andere kant de kookruimte, en veel werkruimte in het midden. Voor mij is het essentieel dat ik alles binnen handbereik heb! Voor mijn werkblad wilde ik een hard en sterk materiaal dat makkelijk in onderhoud is: daarom koos ik meteen voor Dekton, dat mij met al deze kenmerken en zijn smaakvolle look erg aansprak.  Bovendien is dit momenteel dé trend! Als ik er een pan op neerzet of sojasaus op knoei, dan hoef ik me geen zorgen te maken, en dat is heel geruststellend wanneer je elk dag in de keuken werkt! Twee andere werkbladen maken mijn werkruimte helemaal af: een boven de wijnkast (met een extra stopcontact) en een tegen de achterste muur van de keuken, ook heel handig.  

Ik wilde graag een strakke keuken met rustgevende kleuren.  

Ik koos voor gelakte, greeploze fronten in een zachte kleur (FASHION WIT MAT LINE N). De kleuren van mijn keuken zijn rustgevend, het is voor mij immers belangrijk om mijn bereidingen klaar te maken in een rustige, nette ruimte waar ik me gewoon goed voel.

De QUOOKER FUSION GOLD-kraan, topklasse in mijn keuken!

Gefilterd, bruisend, plat of kokend water: mijn quooker fusion gold-kraan is full option. Zo kan ik kraantjeswater drinken of gebruiken zoals ik maar wil! Ik kan deze kraan ten zeerste aanbevelen. Niet alleen is ze heel makkelijk in gebruik, maar ook heel milieuvriendelijk. Net zoals bij èggo ligt eerbied voor de natuur mij bijzonder nauw aan het hart.

Een mooie wijnkast in mijn keuken! 

Toen we van start gingen met het project, trok deze mooie wijnkast mij meteen aan. Ze is echt een meerwaarde in mijn keuken! Ik koos voor deze wijnkast (MIELE) omdat ze twee verschillende temperatuurzones heeft.   

Mijn èggo-keuken, een engagement voor gemoedsrust

Mijn keuken is een ruimte waarin ik veel tijd doorbreng. Hier kan ik mijn handen gebruiken, experimenteren, testen creëren ... Kortom, het is een ruimte die leeft. Dankzij èggo met zijn Duitse kwaliteitsmeubelen, Omnium-garantie en professionele expertise is dit een engagement op lange termijnWellicht daarom is èggo het meest aanbevolen merk.

Mijn èggo-keuken, wàt een verandering! ;-)

Roger van Damme

Gepubliceerd op 19.01.2023
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow