Een kamer onder het dak, een loft of een zolderkamer, de ruimte onder de trap, … Schuine wanden leiden meestal tot kopzorgen wanneer men een kamer wil inrichten. èggo biedt u opbergoplossingen op maat om die als verloren beschouwde ruimtes optimaal te benutten.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kasten voor schuine wanden

Tienerkamer jongen -
afgeschuinde draaideuren

3.290 €

Tienerkamer jongen -
afgeschuinde draaideuren

Kamer - schuifdeuren

2.290 €

Kamer - schuifdeuren

Ontdek al onze kasten voor schuine wanden

Richt uw dressing op maat in onder de schuine wand van uw kamer

In veel huizen zonder zolder situeren de kamers zich rechtstreeks onder de dakhelling. Zo wordt de hoogte onder het plafond aanzienlijk verlaagd  en is er een pak minder ruimte langs de wanden voor opbergkasten.

Bij èggo verliest u die ruimte vol potentieel niet langer dankzij onze kasten voor dressings. Zo kunt u de inrichting van uw kamer of master bedroom optimaliseren. Laat uw verbeelding spreken en ontwerp samen met onze specialisten een open kast voor uw schuine wand of een kast met deuren, schuiflades, kleerhangers, nissen, …

Opbergruimte onder een schuine wand = plaatswinst

Er zijn niet alleen kleren die u moet opruimen! Ook belangrijke documenten, boeken, speelgoed of onderhoudsproducten. Onze interieuroplossingen kunnen uiteenlopende doelen beogen. Samen denken we na over de meest geschikte oplossing voor uw behoeften: archiefkasten voor uw kantoor, bibliotheek onder de trap, legplanken,

Een kast onder de trap voor een vestiaire

De inkomhal lijkt soms op een slagveld door een onoverzichtelijke hoop mantels, jassen, schoenen, handtassen, …. Het is nog erger als het om een kleine ruimte gaat. Waarom dan die vrije ruimte onder de trap niet benutten? Richt ze in met een kast die dienst doet als vestiaire. Dankzij de schuifdeuren, de opbergruimte, de klassieke schoenenrekken of rekken met twee niveaus en de uitschuifbare kledingstangen kunt u alles wegbergen. Uw inkomhal ligt er netjes en elegant bij.

Tal van afwerkingen voor uw kast op maat voor schuine wanden

Bij èggo stellen we u een gepersonaliseerd design voor volgens uw mogelijkheden en wensen. Van de indeling van uw kast voor schuine wanden tot de keuze van het type deuren, de kleuren en afwerkingen, de handgrepen en zelfs de lades ontwerpen wij voor u een plan op maat. Meer nog, wij doen suggesties voor allerlei accessoires en verschillende aanvullende uitrustingen om uw opbergoplossing op maat echt voor  100% te personaliseren.

Een kast voor schuine wanden nodig?

Een afspraak maken