Een kamer onder het dak, een loft of een zolderkamer, de ruimte onder de trap, … Schuine wanden leiden vaak tot heel wat kopzorgen om een ruimte in te richten met meubels. Bij èggo hebben we de oplossing om deze ‘verloren’ ruimtes optimaal te benutten en de vloeroppervlakte maximaal te gebruiken. Dankzij onze kasten op maat win je dus veel plaats, en passen onze esthetische meubels perfect in je woning. Plaats besparen met mooie meubels, dat is dubbel gewonnen, toch?

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kasten voor schuine wanden

Tienerkamer jongen -
afgeschuinde draaideuren

3.790 €

Tienerkamer jongen -
afgeschuinde draaideuren

Kamer - schuifdeuren

2.690 €

Kamer - schuifdeuren

Inkomhal - schuifdeuren

2.590 €

Inkomhal - schuifdeuren

Ontdek al onze kasten voor schuine wanden

De inrichting van je dressing op maat onder de schuine wand van je kamer

In veel huizen zonder zolder of zolderverdieping situeren de kamers zich rechtstreeks onder de dakhelling. Daardoor heb je minder hoogte onder het plafond en is het moeilijker om kasten tegen de muren te zetten.

Bij èggo hebben we de ideale oplossing dankzij onze kasten op maat en dressings. Wij zorgen ervoor dat die nuttige ruimtes niet verloren raken en optimaliseren de inrichting van je kamer of masterbedroom. Laat je verbeelding de vrije loop en ontwerp samen met onze specialisten een open kast voor je schuine wand of een kast met deurenschuifladeskleerhangers, nissen, legplanken, … Zo berg je al je kleren en schoenen op én blijft je slaapkamer altijd netjes. Kortom, onze gepersonaliseerde kastoplossingen zijn speciaal ontworpen om elk hoekje van je ruimte ten volle te benutten!

Opbergruimte onder een schuine wand = plaatswinst

Niet alleen je kleren hebben een plekje nodig, denk bijvoorbeeld maar aan belangrijke documenten, boeken, speelgoed, knutsel- of doe-het-zelfmateriaal of onderhoudsproducten, … Onze interieuroplossingen beperken zich niet tot de kamer of dressing, maar kennen nog tal van andere toepassingen. Samen denken we na over de meest geschikte opbergoplossing voor jouw behoeften en jouw project. Of het nu om een meubel met kastjes gaat voor je bureau, een kast onder de trap of een boekenkast op maat voor je eetkamer: wij hebben de ideale oplossing voor elke ruimte met een schuin dak in je woning of appartement.

Een kast onder de trap voor een vestiaire

Door alle mantels, jassen, schoenen, handtassen enz. lijkt de inkomhal van een woning soms op een slagveld, zeker in kleine ruimtes. Toch bestaat er wel degelijk een oplossing om deze ruimte te benutten. Waarom zou je die vrije oppervlakte onder de trap niet nuttiger gebruiken met een kast op maat die als vestiaire dient? Dankzij de schuifdeuren, de opbergruimte, het klassieke schoenenrek met één of twee niveaus en de uitschuifbare kledingstangen kun je alles efficiënt opbergen en ligt je inkomhal er netjes en strak bij.

Tal van afwerkingen voor uw kast op maat voor schuine wanden

Bij èggo stellen we je kasten voor in gepersonaliseerd design en volgens jouw mogelijkheden en wensen. Van de indeling van je kast voor schuine wanden tot de keuze van het type deuren, de kleuren en afwerkingen, de handgrepen en zelfs de lades ontwerpen wij voor jou een plan op maat.

Meer nog, wij geven heel wat tips voor slimme accessoires en voor extra inrichtingsmogelijkheden om je kast op maat volledig te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor onze kleerkast met afneembare roede, ons schoenenrek, ons stropdassenrek en onze broekhanger om al je persoonlijke spullen op te bergen. Het resultaat: elke ruimte van je woning wordt ten volle benut.

èggo, de expert voor de inrichting van je interieur

Ben je op zoek naar een praktische en tegelijk mooie oplossing om je persoonlijke spullen efficiënt op te bergen en om de ruimte onder je trap te benutten? Bij èggo vind je kasten op maat voor onder schuine wanden. Of je nu een kleine ruimte hebt of een ruimte die moeilijk in te richten valt, onze kasten voor schuine wanden zijn speciaal ontworpen om elke vierkante centimeter te gebruiken. Onze experts begeleiden je bij het ontwerp van een kast op maat van jouw behoeften en van jouw levensstijl.

Vind een winkel

Een kast voor schuine wanden nodig?

Een afspraak maken