Denk aan een keuken op jouw maat

Cottagecollectie

Droom je van een keuken in een rustieke, landelijke stijl? èggo biedt je een ruime keuze uit frontpanelen. Imitatiehout of het effect van gekleurd hout? Met onze modellen uit de cottagecollectie  kun je een warme, gastvrije sfeer in het leven roepen, met name dankzij de keukenmeubels met lijstwerp of groeven. Ontdek al onze kleuren en afwerkingen voor een keuken in wit hout of blank hout, of een zwarte of grijze keuken.

Moderne collectie

Denk je eerder aan een moderne keuken? Dan zijn de kleuren en afwerkingen van onze moderne collectie iets voor jou! De mogelijkheden zijn legio, je vindt beslist je gading. Heb je liever vlakke fronten of fronten met textuur (imitatiehout, beton, …)? Of zijn gelakte en glanzende frontpanelen meer geschikt voor jouw interieur? Misschien ben jij wel een fan van de matte trend?

Harmonie tussen fronten en werkblad

Het ene kan niet zonder het andere! Je werkblad geeft reliëf aan je keuken en accentueert ze nog eens extra. Dus kun je maar beter het juiste materiaal en de juiste kleur kiezen.

Bekijk alle werkbladen

De juiste handgrepen om je fronten te bekronen

Het is maar een detail waaraan vaak pas op het laatst wordt gedacht. Toch zijn handgrepen essentieel voor het uiteindelijke design van jouw keuken op maat. Ze kleden je fronten aan en vormen het sluitstuk van de look die je voor ogen hebt. èggo biedt je meer dan 80 verschillende modellen aan in uiteenlopende kleuren en vormen. Zo kun je je keukenruimte de decoratieve touch geven die het verschil maakt.

Ontdek alle handgrepen

Zoveel klanten, zoveel smaken

Soms weet je pas echt wat je wilt, als je het ergens anders hebt gezien!

Ontdek onze realisaties
Ook eens proberen?

Configureer nu je eigen keuken

Naar de 3D-configurator