Ontwerp de keuken op maat van jouw persoonlijkheid

Donkere of lichte kastfronten, in een natuurlijk materiaal of met mat of gelakt effect: kies volgens jouw stijl en voorkeur! Met onze vele modellen met verschillende fronten ontwerp je jouw keuken op maat. Combineer de mogelijkheden met de rest van je meubels zoals je zelf wilt, om zo de sfeer te creëren die aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Cottage collectie

Droom je van een keuken in een rustieke, landelijke stijl? èggo biedt je een ruime keuze aan frontpanelen. Imitatiehout of gekleurd houteffect? Met onze modellen uit de cottagecollectie zorg je voor een warme, gastvrije sfeer, zeker dankzij de kastfronten voor keukenmeubels met lijstdeuren of groeven. Ontdek al onze kleuren en afwerkingen voor een keuken met kastfronten in wit hout of natuurlijk hout, ofwel een zwarte of grijze keuken.

Moderne collectie

Denk je eerder aan een moderne keuken? Dan zijn de kleuren en afwerkingen van de kastfronten van onze hedendaagse collectie echt iets voor jou! De mogelijkheden zijn legio, je vindt beslist je gading. Heb je liever vlakke fronten of fronten met textuur (imitatiehout, beton, …)? Of zijn kastfronten met gelakte en glanzende uitstraling meer geschikt voor jouw interieur? Misschien ben jij wel een fan van modellen met matte kastfronten?

Harmonie tussen fronten en werkblad

Het ene kan niet zonder het andere! Je werkblad geeft reliëf aan je keuken en accentueert ze nog eens extra. Dus kun je maar beter het juiste materiaal en de juiste kleur kiezen, waarbij je wel voor harmonie met de kastfronten moet zorgen. Kies een werkblad in een kleur die goed bij die van je kastfronten past: zwart, wit, licht of donker hout. Heb je eiken kastfronten? Ga dan voor een 100% natuurlijke look door het werkblad in hetzelfde materiaal te kiezen. Zin om in je keuken contrast te creëren? In dat geval kun je een werkblad van imitatiemarmer plaatsen, voor een elegante toets, ofwel van betoneffect, voor een industriële uitstraling.

Bekijk alle werkbladen

De juiste handgrepen om je fronten te bekronen

Het is maar een detail waar je vaak pas op het laatst aan denkt. Toch zijn handgrepen essentieel voor het uiteindelijke design van de meubels van jouw keuken op maat. Ze maken je kastfronten helemaal af en vormen het sluitstuk van de look die je voor ogen hebt voor de deuren van je kasten en lades. èggo biedt meer dan 80 verschillende modellen aan in uiteenlopende kleuren en vormen. Zo kun je je keukenruimte de decoratieve touch geven die het verschil maakt.

Ontdek alle handgrepen

Zoveel klanten, zoveel smaken

Vaak weet je pas wat je zelf wilt nadat je voorbeelden van anderen hebt gezien! Dankzij ons advies en onze decoratietips doe je inspiratie op voor de kastfronten van je keuken.

Ontdek onze realisaties
Ook eens proberen?

Configureer nu
jouw keuken op maat

Naar de 3D-configurator